Χοντρό επεισόδιο έξω από το Athenee με Βανδή - Μπισμπίκη! Ο πρώτος τους καυγάς...

Καρέ καρέ τι ακριβώς συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χοντρό επεισόδιο έξω από το Athenee με Βανδή - Μπισμπίκη! Ο πρώτος τους καυγάς...

Όπως αναφέρει σημερινό 16/11 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από λίγες ημέρες οι περαστικοί έξω από το Athenee είδαν τα πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της εποχής, την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, να καυγαδίζουν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους παρακολουθούσαν.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, είχε πράγματι τον πρώτο του καυγά, έναν καυγά που έτυχε να γίνει σε δημόσια θέα καθώς λίγο νωρίτερα οι δυο τους έτρωγαν μαζί στο Athenee. Εκεί ήταν που τους εντόπισαν αρχικά οι φωτογράφοι και ξεκίνησε η ένταση ανάμεσά τους.

Μπορεί το ζευγάρι να μην κρύβεται πλέον, όμως δεν επιθυμεί ιδιαίτερα τη δημοσιότητα και η παρουσία των φωτογράφων στο εστιατόριο εκνεύρισε φανερά τον ηθοποιό, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, οι δυο τους έφυγαν κάπως βιαστικά από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς το City Link με σκοπό να συνεχίσουν εκεί την έξοδό τους. Μόνο που πριν συμβεί αυτό, μεσολάβησε ένας καυγάς.

Καρέ καρέ η ένταση μεταξύ Βανδή και Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης τσακωμός

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή περπατούσαν και μιλούσαν όταν ξαφνικά σταμάτησαν στη μέση του δρόμου. Εκείνος ήταν πολύ θυμωμένος και δεν το έκρυβε ενώ άρχισε να μιλάει μεγαλοφώνως. Περαστικός τον άκουσε να λέει στην τραγουδίστρια ότι εκείνη ευθύνεται για την παρουσία των φωτογράφων επειδή λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει story στο instagram το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε το που θα είναι.

"Γιατί το έκανες αυτό;", της έλεγε ο ηθοποιός εγκαλώντας την για την δημοσιοποίηση της κοινής τους εξόδου. Η κουβέντα τους κράτησε αρκετή ώρα και όσοι τον είδαν κατάλαβαν αμέσως ότι οι δυο τους τσακώνονταν. Μετά πήγαν τελικά στο City Link, απ' όπου έφυγαν κάπως βιαστικά διότι οι φωτογράφοι τους ακολούθησαν κι εκεί. Το επεισόδιο έρχεται μετά από εκείνο στο αεροδρόμιο, όταν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι τους εντόπισαν μετά την άφιξή τους από την Ρώμη.

Τότε οι δυο τους έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να τους αποφύγουν, με την Δέσποινα κυριολεκτικά να πολιορκείται αλλά να αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της οποίας ερωτήθηκε για την προσωπική του ζωή κι εκείνος αρκέστηκε να απαντήσει "Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό".