Ελένη Μαλασίδου κατά του Μουτσινά: «Αισθάνθηκα θιγμένη και μειωμένη»

«Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μαλασίδου κατά του Μουτσινά: «Αισθάνθηκα θιγμένη και μειωμένη»

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί έπειτα από τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του σχολιάζει με "καυστικό" τρόπο διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μαλασίδου, μια παρουσιάστρια από την Ορεστιάδα που έχει κριθεί πολλές φορές από τον Νίκο Μουτσινά για τις στυλιστικές της επιλογές. Έτσι λοιπόν, η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς αποκάλυψε πως ένιωσε θιγμένη και μειωμένη με τα σχόλια του παρουσιαστή.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μαλασίδου

«Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε το βήμα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Νίκο Μουτσινά. Ναι, αισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη. Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τους αρνητικούς σχολιασμούς γι΄ αυτό δεν έδωσα έκταση.

Δεν ήθελα, σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή και άκουγα μόνο όσα μου μετέφεραν ότι έλεγε για μένα στην εκπομπή. Αισθάνθηκα προσβεβλημένη. Επικοινωνήσαμε κάποια στιγμή, δεν ήθελα να δώσω έκταση, τους είπα ότι θέλω να σταματήσουν κάποια στιγμή αλλά δε σταμάτησαν και δεν προσπάθησα να ξανά επικοινωνήσω.

Τώρα τελευταία έχει αλλάξει αλλά στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλια… Δε σχολίασε τα κιλά μου αλλά δεν είχα πολλές επιλογές στο ντύσιμο. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερος.

Δε παρακολουθώ τι λέει, ότι μου λένε. Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη με ξαναπαίξουν γιατί πίστευα ότι θα σταματήσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο σκούρα. Αν με καλούσε στην εκπομπή δε θα ερχόμουν, έχω πολλές δουλειές. Τα σχόλιά του με πείραξαν στην αρχή».

Το "καρφί" του Μουτσινά μετά τις δηλώσεις Καπουτζίδη

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να πετάξει μία "μπηχτή" μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Γιώργος Καπουτζίδης, εξηγώντας πως σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη παρόλο που μπορεί να μην είναι γνωστό σε όλους.

«Όχι, δεν πρόκειται να στη σβουρίξω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη Ματίνα Νικολάου και εκείνη από τη μεριά της του απάντησε: «Γιατί, τι θα πάθω;».

«Γιατί σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη. Μπορεί να μην είναι γνωστό, έλα να το μάθουμε», απάντησε με νόημα ο παρουσιαστής.