Ελένη Μενεγάκη: Έπαθε σοκ μόλις είδε την Λάουρα Νάργες στο πλατό της εκπομπής

«Δεν της είπα ούτε γεια, δεν την γνώρισα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έπαθε σοκ μόλις είδε την Λάουρα Νάργες στο πλατό της εκπομπής

Η εκπομπή «Ελένη» βγήκε άλλη μια φορά στον αέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Αυτή τη φορά, έλειπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να πάρουν ένα πρόσωπο προκειμένου να εμπλουτίσουν την παρέα τους.

Έτσι λοιπόν το πρόσωπο που "εισέβαλε" στο πλατό ήταν η Λάουρα Νάργες. Μόλις μπήκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό, δεν αναγνώρισε την Λάουρα και δεν την χαιρέτησε.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Σήμερα λόγω της απεργίας δεν έχουμε τον Θοδωρή μαζί μας και σκεφτήκαμε να φέρουμε έναν άνθρωπο ακόμη, φέραμε λοιπόν ένα κορίτσι το οποίο μπαίνοντας μέσα δεν του είπα ούτε «γεια».

Ήρθα, έκατσα, μου έβαζαν τα μικρόφωνα… την κοιτούσα, την ξανακοιτούσα… τίποτα κι έλεγα ποια είναι αυτή και αμέσως μετά είπα… η Λάουρα. Καλά χάνεται και το μυαλό μου αλλά να ξέρεις δεν σε γνώρισα».

«Καμία ώρα θα μείνω στον τόπο...» - Παραλίγο τούμπα για την Μενεγάκη στον αέρα του ALPHA

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με πρωταγωνίστρια την ίδια. Η παρουσιάστρια παραλίγο να βρεθεί στο πάτωμα, λόγω προβλήματος που υπάρχει στο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, το τακούνι του παπουτσιού της, κόλλησε στο πλακάκι και δεν έβγαινε με τίποτα. Έτσι λοιπόν, έβγαλε το παπούτσι, έσκυψε και το έβγαλε με το χέρι της και στη συνέχεια το ξαναφόρεσε.

«Θα πέσω κάτω καμια ώρα, που κολλάει το παπούτσι μου, αν δε μου φτιάξετε αυτή εδώ την ιστορία εδώ κάτω. Ρε πότε θα μου τα κλείσετε αυτά εδώ, δεν είπαμε για να μην μείνω;», είπε φωνάζοντας στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, δεν το είπε με νεύρα ή... γκρίνια, καθώς σήμερα 10/11 η παρουσιάστρια φάνηκε να έχει πολύ όρεξη. Μάλιστα, πριν από αυτό το περιστατικό, παραλίγο να πάθει... καρδιά με την αποκάλυψη που της έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τον γιο του.