Χαλασμός στο Twitter με την παίκτρια του Style me up - Έμειναν άφωνοι στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαλασμός στο Twitter με την παίκτρια του Style me up - Έμειναν άφωνοι στον αέρα του ALPHA

Στο σημερινό επεισόδιο «Style me Up» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, μια παίκτρια όταν εμφανίστηκε στο πλατό αυτοπροσδιορίστηκε ως διάσημη.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε απέναντι από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Ραμόνα Βλαντή και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη - με την τελευταία να φωνάζει «Θα τρελαθώ» καθώς τους αποκάλυψε ότι είναι διάσημη Youtuber.

Η Φωτεινή την ώρα που συστήθηκε στους κριτές ενώ δεν δίστασε να πει στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ότι μοιάζει με μια ψυχολόγο του σατανά που είχε δει σε μια ταινία.

Μάλιστα, κάποια από τα σχόλια που έκανε αλλά και η συμπεριφορά της εξόργισαν τις τηλεθεάτριες που έγραφαν το ένα σχόλιο μετά το άλλο στο twitter. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι ικανοποιητικά.

Η εμφάνισή της στην εκπομπή Style me Up

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Twitter - Σχολιασμός

Σχόλια στο Twitter για το Style me Up

Style me Up - σχολιασμός

Σχολιασμός - Style me up

Style me up - Σχόλια στο Twitter

Η εμφάνισή της και στο Shopping Star

Από την άλλη η Φωτεινή φαίνεται πως έχει μείνει αξέχαστη τους τηλεθεατές καθώς την αναγνώρισαν όταν αποφάσισε να εμφανιστεί και στο Style me Up.

Όπως φαίνεται και από τα παραπάνω σχόλια των χρηστών του Twitter, δεν ήταν και ιδιαίτερα συμπαθής σε κανένα project από τα δυο. Βέβαια, τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν, δείτε εδώ τα χθεσινά νούμερα που σημείωσε το Shopping Star.