Ελένη Μενεγάκη για Καπουτζίδη - Μουτσινά: «Δεν χρειάζεται όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση»

«Η σάτιρα για ποιους είναι;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για Καπουτζίδη - Μουτσινά:  «Δεν χρειάζεται όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση»

Στην εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, σχολιάστηκε η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη έπειτα από τα σχόλια που είχε κάνει για το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να τοποθετηθεί καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Για μένα αυτό είναι φάουλ. Δεν πρέπει να τοποθετηθείς σε συγκεκριμένα ονόματα γιατί στοχοποιείς». Ωστόσο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Σάββας Πούμπουρας, διαφώνησαν μαζί του.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Εγώ δεν θέλω να μπούμε σε πρόσωπα. Αυτά είναι θέματα που μπορούν να λυθούν… Δεν χρειάζεται όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση. Αυτό που ήθελα να συζητήσουμε είναι πόσο γρήγορα αλλάζει η εποχή.

Τα πράγματα που μέχρι χθες δε δίναμε σημασία, σήμερα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί μπορεί κάποιον να τον θίξουμε, να βρεθούμε ότι είμαστε εκτός εποχής και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει…

Εγώ ήθελα να συζητήσουμε αυτό το θέμα για το τελευταίο κομμάτι, το θέμα της σάτιρας. Πολλές φορές έχουμε ακούσει για τη σάτιρα ότι μπορεί να γίνεται σκληρή, να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Η σάτιρα όμως είναι για ποιους;».

Το "καρφί" του Μουτσινά μετά τις δηλώσεις Καπουτζίδη - «Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη, μπορεί να μην είναι...»

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να πετάξει μία "μπηχτή" μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Γιώργος Καπουτζίδης, εξηγώντας πως σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη παρόλο που μπορεί να μην είναι γνωστό σε όλους.

«Όχι, δεν πρόκειται να στη σβουρίξω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη Ματίνα Νικολάου και εκείνη από τη μεριά της του απάντησε: «Γιατί, τι θα πάθω;».

«Γιατί σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη. Μπορεί να μην είναι γνωστό, έλα να το μάθουμε», απάντησε με νόημα ο παρουσιαστής.