Ανατροπή - Επιστρέφει στη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Σε τι ρόλο θα τον δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή - Επιστρέφει στη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του περσινού κύκλου της Φάρμας. Έτσι, ο αγαπημένος ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του ΑΝΤ1, πρόκειται να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Στο πλευρό τους θα έχουν τον… νέο Μιχάλη Ιατρόπουλο σε ρόλο-έκπληξη, αλλά και τον… παλιό Βασίλη Φιλίππου στον γνώριμο ρόλο του Επιστάτη.

Ο ρόλος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φάρμα

Ο βετεράνος

Η είσοδος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη «Φάρμα» θα σηματοδοτεί την αρχή κάθε νέας εβδομάδας. Κρατώντας στα χέρια του το γράμμα του μονομάχου που έχασε και αποχώρησε, θα είναι αυτός που ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού. Πρόκειται για μία πολύ καθοριστική στιγμή για τη «Φάρμα», μιας και ο Αρχηγός συγκεντρώνει όλες τις ευθύνες, παίρνει όλες τις αποφάσεις και ουσιαστικά καθορίζει τη ζωή της ομάδας.Ο Μιχάλης ως «βετεράνος» του παιχνιδιού, θα μοιραστεί με τους νέους παίκτες όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του.

Μιχάλης Ιατρόπουλος Φάρμα

Ο Επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου

Ο ρόλος του Βασίλη Φιλίππου, του Επιστάτη, είναι να επιβλέπει, να επιθεωρεί και να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη «Φάρμα».Ο Επιστάτης θα αναθέτει την Εβδομαδιαία Αποστολή και θα δίνει λεπτομερείς οδηγίες στον νέο Αρχηγό για την εκτέλεσή της.Παράλληλα, θα ελέγχει αν η καθημερινή φροντίδα των ζώων και των καλλιέργειών γίνεται σωστά από τους παίκτες, ώστε να έχουν παραγωγή και επάρκεια αγαθών για τη διατροφή τους.Ο επιστάτης, στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα ελέγχει την έκβαση της αποστολής και ανάλογα επιβραβεύει ή τιμωρεί τους παίκτες.

Φάρμα Βασίλης Φιλίππου

Αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από την Φάρμα μετά από καυγά

Ηχηρή αποχώρηση από τη «Φάρμα» του ANT1 λίγο πριν από την έναρξη του ριάλιτι. Μπορεί οι μηχανές να είναι στα φουλ και οι προετοιμασίες να συνεχίζονται πυρετωδώς. Ένας καβγάς, όμως, στάθηκε η αφορμή για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από το παιχνίδι.

«Η Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 για τον δεύτερο κύκλο της και υπόσχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δεκαοκτώ παίκτες (δείτε τους εδώ αναλυτικά) θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους. Σκοπός τους να αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα ωστόσο φαίνεται πως έφυγε από το ριάλιτι πριν ακόμη να αρχίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag. ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ καθώς... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr