Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Είναι παλιά η ιστορία ανάμεσα στον Μουτσινά και τον Καπουτζίδη - Η Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει στρατόπεδο»

Απίστευτη αποκάλυψη για τους δύο ηθοποιούς

«Είναι παλιά η ιστορία ανάμεσα στον Μουτσινά και τον Καπουτζίδη - Η Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει στρατόπεδο»
News 16.11.2021 17:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Τρίτης (16/11), ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη, αποκαλύπτοντας τι ρόλο έπαιξε σε αυτή την ιστορία η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η αποκάλυψη για την κόντρα Μουτσινά - Καπουτζίδη και η θέση της Ζέτας Μακρυπούλια

«Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία. Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά.

Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Το θεώρησα τελείως άδικο αυτό από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και ξαναλέω ότι δεν έχω κάτι με τον Γιώργο».

Ελένη Μενεγάκη για Καπουτζίδη - Μουτσινά: «Δεν χρειάζεται όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση»

Στην εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, σχολιάστηκε η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη έπειτα από τα σχόλια που είχε κάνει για το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να τοποθετηθεί καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Για μένα αυτό είναι φάουλ. Δεν πρέπει να τοποθετηθείς σε συγκεκριμένα ονόματα γιατί στοχοποιείς». Ωστόσο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Σάββας Πούμπουρας, διαφώνησαν μαζί του.

«Εγώ δεν θέλω να μπούμε σε πρόσωπα. Αυτά είναι θέματα που μπορούν να λυθούν… Δεν χρειάζεται όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση. Αυτό που ήθελα να συζητήσουμε είναι πόσο γρήγορα αλλάζει η εποχή.

Τα πράγματα που μέχρι χθες δε δίναμε σημασία, σήμερα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί μπορεί κάποιον να τον θίξουμε, να βρεθούμε ότι είμαστε εκτός εποχής και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει…

Εγώ ήθελα να συζητήσουμε αυτό το θέμα για το τελευταίο κομμάτι, το θέμα της σάτιρας. Πολλές φορές έχουμε ακούσει για τη σάτιρα ότι μπορεί να γίνεται σκληρή, να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Η σάτιρα όμως είναι για ποιους;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μαλασίδου κατά του Μουτσινά: «Αισθάνθηκα θιγμένη και μειωμένη»

Το "καρφί" του Μουτσινά μετά τις δηλώσεις Καπουτζίδη - «Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη, μπορεί να μην είναι...»

Share