Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Σάκης Κατσούλης: «Στη Μαριαλένα βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου»

«Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις»

Σάκης Κατσούλης: «Στη Μαριαλένα βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου»
News 16.11.2021 20:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μίλησαν για τη σχέση τους καθώς και στο πώς βλέπουν το κοινό τους μέλλον, ενώ ξεκαθάρισε ξανά πως σε εκείνη βλέπει τη μητέρα των παιδιών του, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

«Παρουσίαση εκπομπής; Αν ήταν ένα concept που θα μας ταίριαζε δε θα λέγαμε όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μας ταιριάζει απόλυτα… Δε θα ρισκάρουμε να κάνουμε κάτι που δεν είμαστε εμείς» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Δε κρατήσαμε κάτι μυστικό απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι, ήρθαμε πιο κοντά γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί και να ζούμε μαζί καταστάσεις, να ταξιδεύουμε. Μας θέλανε και οι δουλειές μαζί, πολύς κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα.

Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα μεγάλα λόγια, νομίζω είναι κάτι που το έχουμε δείξει. Είμαστε ταπεινοί, πατάμε γερά στα πόδια μας. Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακοινώσεις. Το είχα πει και από την πρώτη στιγμή ότι όσοι μας αγαπάνε θα περιμένουν να δουν τι πραγματικά μας αρέσει και πως νιώθουμε καλύτερα. Από όταν τη γνώρισα της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Τα γυρνάει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη - «Θα ήθελα πολύ ένα εγγόνι»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Σάκη Κατσούλης ότι θέλει να κάνει παιδιά με την κόρη της.

Η μητέρα της Μαριαλένας είχε εκφράσει την αντίθεσή της για τον Σάκη ωστόσο φαίνεται πως τελευταία έχει αλλάξει γνώμη.

«Δεν κρατάω κάποια κακία στον Σάκη. Εάν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, εγώ είμαι τρίτη. Βλέπω και τη Μαριαλένα και τον Σάκη ευτυχισμένους. Από τη στιγμή λοιπόν που τα παιδιά είναι καλά, δεν έχω πρόβλημα εγώ, η κόρη μου θα τον πάρει τον Σάκη.

Χαίρομαι πραγματικά, εγώ θέλω να μου κάνουν ένα εγγόνι και να μοιράζει στη γιαγιά του», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη - Τον μετέφερε στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Πλέον δεν κρύβονται - Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε τρυφερές στιγμές

Share