Στο Ντουμπάι η Άννα Βίσση κι όχι μόνη - Φωτογραφίες από τα χλιδάτα εστιατόρια και ξενοδοχεία

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο Ντουμπάι η Άννα Βίσση κι όχι μόνη - Φωτογραφίες από τα χλιδάτα εστιατόρια και ξενοδοχεία

Στο Ντουμπάι βρέθηκε η Άννα Βίσση με τον Χάρη Σιανίδη (στα γενέθλια του οποίου φιλήθηκε ξανά με την Δέσποινα Βανδή, δείτε εδώ βίντεο) για μία σύντομη εξόρμηση εκτός Ελλάδας. Η 63χρονη τραγουδίστρια γέμισε για την περίσταση τον λογαριασμό της στο Instagram με αναρτήσεις και έδειξε στο κοινό πόσο ωραία περνούσε.

Στα stories της ξεκίνησε ήδη από την επιβίβασή της στο αεροπλάνο, ενώ έφτασε να φοράει μαγιό και να ποζάρει απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Άννας Βίσση από το Ντουμπάι

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση instagram

Άννα Βίσση ταξίδι

Άννα Βίσση Χάρης Σιανίδης

Άννα Βίσση διακοπές

Άννα Βίσση φωτογραφίες

Άννα Βίσση μαγιό

Δίαιτα "fire fat": Τι κάνει η Άννα Βίσση και στα 63 της έχει κορμί 20αρας

Η fire fat δίαιτα, είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).