Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα του ALPHA Αλεξανδράκη - Πουλόπουλος! "Πάγωσε" η Καινούργιου

«Σου ζητώ δημόσια συγγνώμη γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα του ALPHA Αλεξανδράκη - Πουλόπουλος!

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την υγεία της όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί με δυνατούς πόνους στο νοσοκομείο. Το μοντέλο αναφέρθηκε στα όσα πέρασε που την έκαναν να "λυγίσει", ενώ για πρώτη φορά εξομολογήθηκε τον εθισμό που είχε με το αλκοόλ.

Μιλώντας λοιπόν στον αέρα του ALPHA, αποκάλυψε πως σε κάποια περίοδο της ζωής της, όταν έκανε φωτογραφίσεις, έπινε από το πρωί έως και το βράδυ με σκοπό να χαλαρώσει. Ωστόσο, δεν μπορούσε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να ζητήσει βοήθεια από ειδικό.

«Έπινα πολύ και είχα ζητήσει βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έχανα τον εαυτό μου. Έκανα πράγματα που δεν θυμόμουν. Ήταν μια ξέφρενη ζωή, δεν υπολόγιζα τίποτα. Πήγαινα σε ψυχολόγο μέχρι πριν από 1,5-2 χρόνια. Τελικά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίζω», αποκάλυψε.

Μάλιστα, όταν αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη ήταν εκείνη που την έπιασε από το χέρι και την βοήθησε, συγκινήθηκε πολύ και ξέσπασε σε κλάματα.

«Με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Μου στάθηκε σε μία πολύ δύσκολο περίοδο της ζωής μου. Νιώθω ότι ήταν το χέρι που με κράτησε. Είχα πέσει πολύ και θα έπεφτα κι άλλο», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Ο επόμενος που με βοήθησε ήταν ο άντρας μου ήρθε στη ζωή μου. Αν δεν δουλέψουμε κι εμείς οι δύο με τον εαυτό μας και δεν έχουμε την όρεξη για ζωή. Κάποιοι προσπαθούν να με διαβάλουν χωρίς να τους έχω πειράξει και έχω μάθει να συγχωρώ. Όταν έχεις μπει σε ένα σπίτι κι έχεις κάνει πολύ καλό και θέλουν να σε θάψουν επειδή δεν πας με τα νερά τους…».

Η δημόσια συγγνώμη του Πουλόπουλου στην Αλεξανδράκη

Λίγο αργότερα ήταν όταν έβαλε τα κλάματα και ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο δημοσιογράφος της ζήτησε δημόσια συγγνώμη καθώς όπως ανέφερε, όταν ήταν στην εκπομπή ΦΜ Live, την κορόιδευε γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά στις συνεντεύξεις που παραχωρούσε. Τότε όμως δεν γνώρισε την κατάσταση που ζούσε.

Ποια είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατάγεται από την Κρήτη. Είναι πρωταθλήτρια στο τζούντο και κάτι που της αρέσει είναι να παίρνει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων.

Εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.