Αντιμέτωπος με 4 χρόνια φυλάκιση ο Κεμάλ από το Kara Sevda - Τι συμβαίνει

Δύσκολα τα πράγματα για τον Τούρκο ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντιμέτωπος με 4 χρόνια φυλάκιση ο Κεμάλ από το Kara Sevda - Τι συμβαίνει

Στη φυλακή κινδυνεύει να βρεθεί ο τούρκος ηθοποιός Burak Özçivit, ο γνωστός Kemal του Kara Sevda, αντιμετωπίζοντας ποινή έως και 4 χρόνια.

Σύμφωνα με τα όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει, κατηγορείται πως προσέβαλε πέρσι τον Δεκέμβρη 4 εργαζομένους στη σειρά The Resurrection of Osman που γυρίζει και μάλιστα πως τους καταράστηκε.

Ωστόσο, υπάρχουν μάρτυρες που επιβεβαιώνουν το εν λόγω γεγονός για αυτό και ο ηθοποιός πρόκειται να βρεθεί σε μερικές μέρες ενώπιων του δικαστηρίου με την κατηγορία της «δημόσιας εξύβρισης»

Ο δικηγόρος του ηθοποιού υποστηρίζει από την άλλη πως οι εργαζόμενοι του ζήτησαν ένα υπέρογκο ποσό για να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια. Προφυλακιστέος, εντωμεταξύ, κρίθηκε και ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής.

 Αντιμέτωπος με 4 χρόνια φυλάκιση ο Κεμάλ από το Kara Sevda

Λίγα λόγια για τον Κεμάλ από το Kara Sevda

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς στην Τουρκία, καθώς και μοντέλο. Είναι γνωστός για τον ρόλο του στην Kara Sevda (2015-2017), μια από τις πιο επιτυχημένες τουρκικές σειρές, που πωλήθηκε σε περισσότερες από 110 χώρες και ο μόνος νικητής του Διεθνούς Βραβείου Emmy το 2017. Είναι επίσης ευρέως αναγνωρισμένος για την τρέχουσα ρόλος. στο Kuruluş: Osman, μια δραματική περιπέτεια, ιστορική δραματική σειρά στην οποία παίζει Osman.

Ξεχωρίζουν επίσης οι ρόλοι του στη σειρά Çalıkuşu (2013) και Muhteşem Yüzyıl (2011-2012). Καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, ο Özçivit έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία και είναι σήμερα Τούρκος ηθοποιός στον κόσμο με τους περισσότερους οπαδούς στο Instagram.Ο Burak Özçivit γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1984 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, γιος του Bülent Özçivit και του Ceyhan Özçivit. Έχει μια μικρότερη αδερφή που ονομάζεται Burçun.

Σπούδασε στο Τμήμα Φωτογραφίας της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά.Το 2004, ο Οζτσιβίτ εξελέγη Top Model της Τουρκίας και ξεκίνησε να εργάζεται με πρακτορεία μοντέλων. Το 2005, επιλέχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο μοντέλο του κόσμου.

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα με την τηλεοπτική σειρά Eksi 18. Αργότερα πρωταγωνίστησε στις τηλεοπτικές σειρές Zoraki Koca, İhanet, Baba Ocağı και Küçük Sırlar, την τουρκική προσαρμογή της σειράς Gossip Girl.

Μεταξύ 2010 και 2011, διακρίθηκε για το ρόλο του στην ιστορική δραματική σειρά Muhteşem Yüzyıl, όπου έπαιξε τον Malkoçoglu Bali Bey, οθωμανικό στρατιωτικό διοικητή στην υπηρεσία του Σουλτάνου Σουλεϊμάν, κερδίζοντας τα δύο πρώτα βραβεία της καριέρας του.