Μετρά χρόνια η κόντρα τους - Το επίμαχο βίντεο Καπουτζίδη με Μουτσινά από το 2013

Τα "καρφιά" και οι σπόντες πάνε από τότε σύννεφο μεταξύ των δύο αντρών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετρά χρόνια η κόντρα τους - Το επίμαχο βίντεο Καπουτζίδη με Μουτσινά από το 2013

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς, εξαιτίας μιας συνέντευξης του πρώτου που "καρφώνει" ξεκάθαρα τον παρουσιαστή.

Ωστόσο, η μεταξύ τους αντιπαράθεση δεν είναι καινούργια μιας και φαίνεται πως έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα από το 2013.

Μάλιστα, το Πρωινό έπαιξε το πρωί της Τετάρτης (17/11) ένα επίμαχο βίντεο στο οποίο ο Γιώργος Καπουζίδης και η Δέσποινα Βανδή παρουσίασαν τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε προχωρήσει και τότε σε αρκετά αιχμηρά σχόλια για τον Νίκο Μουτσινά με αφορμή μερικές δηλώσεις του στο Δέστε Τους με την Μαρία Ηλιάκη.

Το βίντεο με τις "σπόντες" Καπουτζίδη - Μουτσινά από το 2013

«Είναι παλιά η ιστορία ανάμεσα στον Μουτσινά και τον Καπουτζίδη - Η Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει στρατόπεδο»

Το πρωί της Τρίτης (16/11), ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη, αποκαλύπτοντας τι ρόλο έπαιξε σε αυτή την ιστορία η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία. Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά.

Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Το θεώρησα τελείως άδικο αυτό από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και ξαναλέω ότι δεν έχω κάτι με τον Γιώργο».