Αυλαία για την εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα - Η σπόντα της στην νέα διευθύντρια του OPEN

"Θα βάλω αυτήν την εκπομπή στο..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυλαία για την εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα - Η σπόντα της στην νέα διευθύντρια του OPEN

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτα εμείς μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στο Open, Μίλησε Μου, θα κοβόταν, καθώς δεν την ενέκρινε η νέα Διευθύντρια Προγράμματος.

Και έτσι έγινε, με την εκπομπή να ρίχνει οριστική αυλαία το μεσημέρι της Τετάρτης (17/11). Η παρουσιάστρια έσπευσε φυσικά να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ άφησε και μερικές αιχμές.

Το αντίο της Κόσιαβα μετά το κόψιμο της εκπομπής της στο OPEN

«Το “Μίλησέ μου” είχε επιτυχία. Για αν ένας από εσάς είχε βοηθηθεί αυτό είναι επιτυχία για μία εκπομπή. Ο σκοπός μας εξετελέσθη. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει τη λύση του.

Η κυρία Μποροντίνα ενέκρινε την εκπομπή αυτή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή τη.

Θα βάλω αυτήν την εκπομπή στο βιογραφικό μου με φλασαριστά γράμματα».

Θρήνος για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα - «Είναι πολύ μεγάλο το κενό...»

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία μέσα από τη σημερινή (2/11) εκπομπή της, θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της πως η αγαπημένη της πεθερά έφυγε από τη ζωή την 28η Οκτωβρίου, τη μέρα που είχε γενέθλια η κόρη της.

Μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον θάνατο που τον συγκλόνισε, και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με το κοινό.

Η εξομολόγηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

«Αυτή η εκπομπή σήμερα είναι πολύ περίεργη για εμένα, γιατί η 28η Οκτωβρίου, που έχει γενέθλια η κόρη μου, την ίδια ακριβώς μέρα, που είχαμε χαρά, έφυγε από την ζωή η πεθερά μου. Πάντα, όταν επέστρεφα στο σπίτι, την ρωτούσα τα πάντα για την εκπομπή: "Πως σου φάνηκε, σου άρεσε το θέμα; Πώς ήμασταν και πολλά άλλα."

Πάντοτε οι παρατηρήσεις της ήταν σωστές. Έφυγε μια γυναίκα πολύ σημαντική για εμένα στην ζωή μου, που μεγάλωσε το παιδί μου, γιατί έλειπα ώρες ατελείωτες για βιοποριστικούς λόγους, όχι για λόγους καριέρας. Είναι πολύ μεγάλο το κενό και η θλίψη στην οικογένειά μας και νιώθω πάρα πολύ περίεργα, γιατί ήταν μια γυναίκα γενναιόδωρη, που είχε μόνο αγάπη και καλοσύνη μέσα της. Μέσα από τις πράξεις της, έδινε στους ανθρώπους που αγαπούσε, αλλά και στους συνανθρώπους της. Ήθελα να το πω αυτό, γιατί ήταν πολύ περίεργη για εμένα η εκπομπή σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.