Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ότι χώρισε

«Τώρα που τα πράγματα είναι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ότι χώρισε

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Λυδία Παπαϊωάνου. Η δημοσιογράφος που αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα, μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της αλλά και το πως βιώνει η ίδια την μητρότητα.

Οι δηλώσεις της Λυδίας Παπαϊωάνου

«Με πετυχαίνετε σε μια φάση που προσπαθώ να συνδυάσω πολλά πράγματα μαζί, σαν να έχω πολλά πιατάκια στον αέρα, σαν ζογκλέρ. Έχω βιώσει μια παλέτα συναισθημάτων που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Από την απόλυτη ευτυχία μέχρι τον απόλυτο πανικό», είπε αρχικά η Λυδία Παπαϊωάννου.

Η Λυδία Παπαιωάννου είπε στη συνέχεια: «Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, γιατί ο μικρός μας γεννήθηκε εφτά μηνών και χρειάστηκε να μείνει δύο μήνες στη μονάδα εντατικής, μπαίνεις στη διαδικασία να προσέχεις και να παρατηρείς περισσότερο. Τώρα που τα πράγματα είναι καλύτερα βιώνω το άγχος που βιώνουν όλοι οι γονείς, να είναι τα παιδάκια τους καλά».

«Παλιά έκανα πολλά ριψοκίνδυνα πράγματα. Παρά το φόβο που ένιωθα, ήταν μονόδρομος για μένα να αφήσω τη δημοσιογραφία για να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία. Δεν νομίζω ότι θα εξελιχθώ σε μαμά που θα θέλω οπωσδήποτε το παιδί μου να έχει ένα πτυχίο. Από την αρχή στόχος μου ήταν να εμφυσήσω στο γιο μου τη διάθεση να μαθαίνει πράγματα»

«Ο μπαμπάς του παιδιού μου, με τον οποίο δεν είμαστε πια ζευγάρι, είναι ένας φανταστικός γονιός. Η ερώτηση “σε βοηθάει ο πατέρας του παιδιού;” είναι λανθασμένη γιατί πατέρας πρέπει να έχει ισάξιο ρόλο στην ανατροφή του παιδιού».

Ποια είναι η Λυδία Παπαϊωάννου

Γεννήθηκε στις 11 Μαίου του 1982 στην Αθήνα και κατάγεται από ένα σύμπλεγμα νομών (Αχαΐας, Αρκαδίας και Λακωνίας). Από μικρή ήταν τσαχπίνα και αυτή την πλευρά της αξιοποίησε πλήρως και on camera.

Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει δουλέψει ως συντάκτρια και συνεργάτης σε πολλά περιοδικά.

Τη Λυδία τη γνωρίσαμε από το κανάλι του Mad όπου παρουσίαζε μουσικές εκπομπές.

Λυδία Παπαϊωάννου γέννα

Έχει δουλέψει στο Cosmopolitan, ως ραδιοφωνική παραγωγός για το Nitro Radio 102,5 και το Mad Radio 106,2. Επίσης, έχει δουλέψει και πίσω από τις κάμερες για παραγωγές όπως Mad Αwards, Chart Show , είτε στην παραγωγή είτε στη συγγραφή των κειμένων.