Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»

«Ήταν ένα δύσκολο διάστημα και με την πανδημία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Η γη της Ελιάς» όπου σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης καθώς έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του αλλά και για τα στερεότυπα γύρω από τις καθημερινές σειρές. Ο ίδιος δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά του και να αποκαλύψει πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορωνοϊός ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Σκουρλέτη

«Όταν ήρθε ο Covid, εμείς σαν οικογένεια είχαμε κι άλλο πρόβλημα επειδή ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν αρκετά δύσκολο όλο αυτό, σφίξαμε τα δόντια και το αντιμετωπίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα και με την πανδημία.

Με πίστη τα καταφέραμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Μόλις είδαμε τις εξετάσεις ότι όλα ήταν καλά, για πρώτη φορά έκλαψα από χαρά. Η χαρά δεν περιγράφεται όταν τα πράγματα πάνε καλά σε τέτοιες καταστάσεις» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Από την άλλη, σχετικά με το θέμα της δέσμευσης, ο ηθοποιός είπε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».

Ανακοινώνεται ο γάμος στη Γη της Ελιάς

Ένα "καυτό" αποκλειστικό ρεπορτάζ για την επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς και για ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, είχε το πρωί της Τρίτης (16/11) η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε μία πρόταση γάμου η οποία θα φέρει θύελλα αντιδράσεων στην Μάνη.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν θα κάνει πρόταση γάμου στην Ισμήνη και εκείνη εννοείται θα δεχθεί καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της και να αφήσει οριστικά πίσω της τον άσχημο γάμο της.

Οι αντιδράσεις ωστόσο θα έρθουν τόσο από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος διεκδικεί το παιδί, όσο και από τον πατέρα της, Λυκούργο, ο οποίος δεν συμπαθεί καθόλου τον συμβολαιογράφο, σαν να ξέρει πως κάτι κρύβει ενώ σύντομα θα ξεκινήσει ένα νέο λουτρό αίματος στη σειρά.