Τζένη Διαγούπη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζένη Διαγούπη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Μετά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (18/11) η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ζωή της αλλά και στα τρια θεατρικά που είχαν γράψει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Οι δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη

«Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις, αλλάζουμε σκέψη, αλλάζουμε και παρέα. Μπορεί να κουράστηκε αυτή η κατάσταση και να μην είχε να δώσει κάτι άλλο.

Δεν έτυχε να μου κάνουν ποτέ πρόταση γάμου. Και εγώ όμως δεν ήθελα να παντρευτώ… Για μένα ευτυχία είναι μικρές στιγμές. Είναι όταν ξυπνάω το πρωί και λέω ‘σε ευχαριστώ Θεέ μου που ξημέρωσα και ξεκινάει μία νέα μέρα. Και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

«Ήμουν στα 33 όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Διαγούπη η οποία "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για προσωπικές της στιγμές.

Η ίδια ανέφερε τη στιγμή που οι γιατροί στα 33 της χρόνια της ανακοίνωσαν πως εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τη νέα πραγματικότητα που της προέκυψε. Μάλιστα πριν από καιρό είχε αναφερθεί και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί λόγω προβλημάτων υγείας δεν το συνειδητοποίησα αλλά όταν πέρασε ο καιρός κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να έχω ένα δικό μου, φυσικό παιδί, οπότε ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσα να υιοθετήσω.

Υπήρξε μία επέμβαση που έκανα και δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί» εξήγησε η ηθοποιός. Σαν πρώτη αντίδραση δήλωσε πως δεν θορυβήθηκε διότι ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό να γίνει μητέρα.

Μετά τα 40, όμως, ένιωσε την ανάγκη να δώσει την αγάπη της σε ένα παιδί μέσω υιοθεσίας αλλά οι διαδικασίες τόνισε πως είναι πολύ περίπλοκες σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Δεν μου φάνηκε κάτι παράξενο, μετά τα 40 είπα ότι θα ήθελα να βρω ένα παιδί και να το μεγαλώσω αλλά είναι δύσκολες οι συνθήκες».