Κατερίνα Καινούργιου: "Μπαμπά μου περαστικά" - Η αποκάλυψη στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι του συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου:

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους φαίνεται πως περνάει η Κατερίνα Καινούργιου αφού τα χτυπήματα της μοίρας είναι απανωτά! Μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο πατέρας της αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 18/11 λίγο πριν πάει για διάλειμμα ο κύριος Δημήτρης δεν συντρέχει κάποιον μεγάλο κίνδυνο απλά δεν περνάει και την καλύτερή του φάση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Μπαμπά μου, περαστικά, σιδερένιος. Δεν έχει κορωνοϊό, κάτι άλλο έχει αλλά θέλω να του πω περαστικά γιατί μας βλέπει".

Η σχέση που διατηρεί η Καινούργιου με τους γονείς της

Η Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Μάλιστα η Θάλεια Μπρέντα το 2019 κατέβηκε υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή», που ιδρύθηκε το 2018 με ιδρυτή και πρόεδρο την ανεξάρτητοποιημένη από τη ΝΔ βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα.

Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου

Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph. Έπειτα παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε.

Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People to 2018, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ιδιαίτερη ήταν και συνεχίζει να είναι. Ο πατέρας μου είναι ένας υπέροχος και αξιόλογος άνθρωπος, αλλά και συνάμα πολύ δύσκολος, απαιτητικός και αυστηρός. Τον θαυμάζω πολύ, αλλά πολλές φορές γίνεται και σκληρός. Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή καταπίεση. Δεν λέω ότι με ελέγχει, αλλά έχω τη σχέση πατέρα – κόρης, δεν έχουμε έρθει πιο κοντά, να γίνουμε φίλοι, δεν θα συζητήσω τους προβληματισμούς μου μαζί του γιατί είναι αυστηρός κριτής. Πολύ πιο αυστηρός από αυτό που πρέπει...»