"Δεν ξέρω πως..." - Ο Απόστολος Γκλέτσος "έσπασε" την σιωπή του για το επεισόδιο με τον τεχνικό του ΣΚΑΙ

Η πρώτη του δηλώση μετά το περιστατικό και τις φήμες που τον θέλουν εκτός της σειρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Απόστολος Γκλέτσος "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός της σειράς «Μόλις Χθες», καθώς σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ εκείνου και ενός τεχνικού.

Η απάντηση του Γκλέτσου για το επεισόδιο με τον τεχνικό του ΣΚΑΙ

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, ήθελε τους οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να διώχνουν τον Απόστολο Γκλέτσο από τη σειρά λόγω της συμπεριφοράς του. Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε στον Βαγγέλη Καράλη και την Espresso και διέψευσε όλες τις συγκεκριμένες φήμες.

«Δεν έχει συμβεί κανένα περιστατικό, το δημοσίευμα είναι ψευδές. Δεν ξέρω πως διέρρευσε κάτι τέτοιο, συνεχίζω κανονικά στη σειρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

 Απόστολος Γκλέτσος 'έσπασε' την σιωπή του για το επεισόδιο με τον τεχνικό στο ΣΚΑΙ

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Απόστολο Γκλέτσο - «Άκουσες τι σου είπα; Αν με ξαναδιακόψεις δεν...»

Και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος. Συγκεκριμένα, έκανε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όταν λοιπόν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στις πληγείσες από την φωτιά περιοχές της Εύβοιας, ο ηθοποιός ζήτησε διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν. «Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…» ανέφερε αρχικά ήρεμος.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν τον έπεισαν και η κατάσταση ξεκίνησε να γίνεται έντονη. «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα, τώρα. Άσε τις εισηγήσεις», είπε.

Όταν όμως ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει έγινε έξαλλος και ξέσπασε.

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα; Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

«Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».