Ανθή Βούλγαρη: "Αν αυτό ενόχλησε κάποιους..." - Η δημόσια συγγνώμη της στον αέρα του MEGA

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την Αθηναϊς Νέγκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανθή Βούλγαρη:

Σε μια δημόσια συγγνώμη μέσα από την σημερινή (18/11) της εκπομπής προχώρησε η Ανθή Βούλγαρη, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την ίδια να χορεύει την ώρα που σχολίαζαν τα κρούσματα και θανάτους από τον κορωνοϊό.

Η πρώτη που αντέδρασε αρνητικά ήταν η Αθηναϊς Νέγκα, η οποία σχολίασε την κίνηση της παρουσιάστριας αρκετά απρεπή. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (18/11) η Ανθή Βούλγαρη κατάλαβε πως εν μέρει ήταν μια λάθος στιγμή για αυτό και έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η δημόσια συγγνώμη της Βούλγαρη

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.

Η νέα απάντηση της Νέγκα στην Βούλγαρη

Η Αθηναΐς Νέγκα λίγο αργότερα τοποθετήθηκε ξανά σχολιάζοντας: «Η Ανθή Βούλγαρη είναι ένα ιδιαίτερα συμπαθές λαϊκό κορίτσι και πάλι, με την καλή έννοια. Δεν είναι κακό να είσαι λαϊκός εξάλλου. Και όσο και να φαίνεται σε μερικούς από εμάς εξωτικό, το πως ρίχνει και μια γυροβολιά λαϊκά στα καλά καθούμενα ακόμα και την ώρα που ανακοινώνονται κρούσματα και νεκροί, σε κάποιους αυτά αρέσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τηλεοπτική παρέα μερακλώνει ξημερώματα δίπλα σε σοβαρή επικαιρότητα.

Πρόκειται λοιπόν για έναν συγκεκριμένο κώδικα, μια γλώσσα όμως που για αρκετούς τηλεθεατές είναι αποκρουστική. Δεν είμαστε τίποτα σνομπ αριστοκράτες, όμως όλοι εμείς και δεν είναι όλα θέμα γούστου. Την ώρα που κάθε Έλληνας έχει συγγενείς ή φίλους που έφυγαν από κορονοϊό και που σε άλλες περιπτώσεις δεν είναι θύματα της άρνησης αλλά ασθενής που δεν πρόλαβαν τα εμβόλια ή τους πρόδωσε η κράση τους. Θα ήταν πιο ανθρώπινο και πιο ευγενικό να μπει ένα φρένο στους χορούς όταν μιλάμε για κρούσματα από σεβασμό στους νεκρούς και τις οικογένειές τους αλλά και στους ασθενείς που παλεύουν να πάρουν ανάσα στις ΜΕΘ».