"Ζούμε σε μια κοινωνία που όλοι έχουν ένα πιστόλι..." - Ξέσπασε ο Λιάγκας με την κόντρα Βούλγαρη και Νέγκα

"Παρακαλούν να κάνει λάθος κάποιος και να τον πυροβολήσουν"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αρκετό ντόρο φαίνεται πως έχει προκαλέσει ο χορός της Ανθής Βούλγαρη την ώρα που σχολίαζαν στην εκπομπή τα κρούσματα και τους θανάτους από τον κορωνοϊό στην χώρα μας, με την Αθηναϊς Νέγκα να είναι η πρώτη που ξεσπάσε κατά της παρουσιάστριας.

Η νέα αυτή "κόντρα" σχολιάστηκε αρκετά στις σημερινές (18/11) πρωινές εκπομπές και το ίδιο έγινε φυσικά και στο Πρωινό, με τον Βαγγέλη Περρή και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν διαφορετικές απόψεις.

Χαμός στο Πρωινό με Βούλγαρη - Νέγκα

Ο πρώτος χαρακτηριστικά είπε: «Πρέπει να σκεφτούμε ότι μπαίνουμε στα σπίτια δεκάδων ανθρώπων που έχουν τα δικά τους θέματα και δεν είναι κανόνας συμπεριφοράς σωστός. Θα πρέπει να πηγαίνει πίσω η προσωπικότητα που είναι ένα τελευταίο φρούτο και να καταλάβουμε ότι όταν μεταδίδουμε μια θλιβερή είδηση δεν είναι σωστό να τη συνοδεύουμε με χορούς».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη υποστήριξε: «Αν δεν έπαιρνε σάρκα και οστά με την Αθηναΐδα Νέγκα που είναι φίλη σου, συγγνώμη Βαγγέλη μου. Η Αθηναΐδα πυροδότησε. Όλοι κάνουμε λάθη κι αλίμονο αν δεν βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας. Ζούμε σε μια κοινωνία που όλοι έχουν ένα πιστόλι και παρακαλούν να κάνει λάθος κάποιος και να τον πυροβολήσουν. Σε καμία περίπτωση η Ανθή δεν θα χόρευε με τον θάνατο ενός άλλου.

Όλοι έχουν βγει βασιλικότεροι του βασιλέως, έλεος! Και για να πω και κάτι που με αφορά, επειδή πολλές φορές γίνονται λάθη πίσω μας που οι άνθρωποι που είμαστε μπροστά βγαίνουμε και τα παίρνουμε πάνω μας. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό. Προφανώς δεν φταίει η Ανθή Βούλγαρη κι ένας άνθρωπος που έχει κάνει τηλεόραση, Βαγγέλη μου, θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν φταίει η Ανθή Βούλγαρη για αυτό» είπε ο παρουσιαστής.

Η δημόσια συγγνώμη της Βούλγαρη

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.