Σουηδία γίναμε - Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια και ανακοίνωσαν πως μένουν κολλητοί

Ήρθε από το πουθενά! Όλοι νόμιζαν πως είναι φουλ ερωτευμένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σουηδία γίναμε - Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια και ανακοίνωσαν πως μένουν κολλητοί

Πολλοί είναι οι χωρισμοί το τελευταίο διάστημα - όπως της Κατερίνας Καινούργιου - και τώρα ήρθε ακόμη ένας, ωστόσο από το εξωτερικό. Πασίγνωστο ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει, όμως να παραμένουν κολλητοί φίλοι, αφού αγαπιούνται ακόμη.

Την ανακοίνωση έκαναν από κοινού, μέσα από το Instagram. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα insta story αποκάλυψαν πως πήραν την απόφαση να χωρίσουν, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το λόγο που έφτασαν σε αυτό το σημείο, ενώ δεν έδειξαν πως στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα.

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn», ανακοίνωσαν χαρακτηριστικά η Camilla Cabello και ο Shawn Mendez.

Χώρισαν η Camilla Cabello και ο Shawn Mendez

Να σημειώσουμε πως οι δυο τους δεν ήταν μόνο ζευγάρι αλλά και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, ο τραγουδιστής την είχε βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε με το άγχος της. «Έχω αυτή τη συνήθεια, όποτε έχω άγχος ή δεν νιώθω καλά, να τρώω πολύ, είναι ασυναίσθητο και τότε νιώθω άρρωστη. Εκεί ο Shawn είναι στο πλευρό μου, μου λέει πως είναι εντάξει αυτό που γίνεται, παίρνω μια βαθιά ανάσα και μου λέει να σταματήσω. Είναι καλό να υπάρχει κάποιος που να μπορώ να του μιλήσω για την υγεία μου», της είπε.

Πως κατέληξαν μαζί Cabello - Mendez

Η 24χρονη τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός με τον 23χρονο τραγουδιστή, ήταν φίλοι πριν αποφασίσουν να κάνουν σχέση. Συγκεκριμένα, το 2019 η σχέση τους πήγε σε πιο ερωτικό και τρυφερό επίπεδο, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού Senorita που έκανε πάταγο στο Youtube.

Μπορεί πολλοί να κατηγόρησαν το ζευγάρι πως η σχέση τους είναι διαφημιστικό τρικ λόγω του τραγουδιού, όμως τα 2 χρόνια που ήταν μαζί και τα "καυτά" φιλιά τους σε εξόδους τους, απέδειξαν το αντίθετο.