Μάρα Μεϊμαρίδη: "Έχω χ@στεί πάνω μου" - Τρομοκρατημένη μετά το ατύχημά της

Όλα όσα δήλωσε στην Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάρα Μεϊμαρίδη:

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μέσω skype η Μάρα Μεϊμαρίδη, το πρωί της Πέμπτης (18/11). Η ίδια αναφέρθηκε στο πρόσφατο ατύχημα που είχε με τη μηχανή της αλλά και στην συμμετοχή της στο φετινό J2US.

Οι δηλώσεις της Μεϊμαρίδη

«Αυτό το ατύχημα είναι το νούμερο 4. Φαντάσου ότι κάποιος έχει πάρει ένα ξύλο και σου χτυπάει τα πόδια προκειμένου να σε ακινητοποιήσει. Η πρώτη άποψη στη μεταφυσική είναι αυτό που λέμε γρουσουζιά, γκαντεμιά, έχω και μια ποντικομαμή που με σιχαίνεται εκεί μέσα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό.

Δεν μου βαράει τα χέρια, μου βαράει τα πόδια να μου τα ακινητοποιήσει. Έχω χ@@στεί απάνω μου. Επειδή ο φόβος φυλάει τα ήμερα και θέλω να τελειώσω το βιβλίο, αυτές τις δύο μέρες που είμαι στο κρεβάτι, γράφω», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και είπε στην Μάρα Μεϊμαρίδη πως αν δεν νιώθει καλά να μην πάει στο live του J2US το Σάββατο: «Αν δεν νιώθει καλά να ξεκουραστεί, δεν θέλω να ρισκάρουμε την υγεία της. Τη Λένα Ζευγαρά την αγαπάμε και από την αρχή η Μάρα μου έχει βγάλει την ψυχή για να το πει. Μήπως τώρα το κάνει επίτηδες με το πόδι;

Αν δε ρισκάρει την υγεία της με μεγάλη μου χαρά την περιμένω. Να το πει καλά το τραγούδι της γιατί αν δεν το πει καλά θα αποχωρήσει, οι κριτές είναι αδίστακτοι».

Ο Νίκος Κοκλώνης λίγο αργότερα αποκάλυψε: «Θα τραγουδήσω το Daddy Cool αλλά όχι μόνος μου, με άλλους μαζί που δεν είναι στο J2US».

«Μπορεί να χειρουργηθώ»

H γνωστή συγγραφέας έπεσε από τη μηχανή με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της. Μάλιστα, η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» καθώς θέλησε να εξηγήσει πως έγινε το ατύχημα αλλά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

«Έσπασα το πόδι μου. Με φάγανε με τη γρουσουζιά τους. Το πρωί είχα πάει να βρω το Φωκά, που είχαμε κανονίσει κάτι και πήγα στο Ψυχικό με τη μηχανή. Πήγα από τον πίσω δρόμο, αυτόν της ήπιας κυκλοφορίας. Κανένας δεν ήταν μπροστά, κανένας πίσω. Οδηγώ μηχανή 48 χρόνια, για όνομα του Θεού.

Ξαφνικά, όπως καθόμουν στο σταυροδρόμι, πάρ’ την κάτω. Έπεσε η μηχανή πάνω μου και μου το έλιωσε το πόδι, έχω κάταγμα. Οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα. Θα κάνω τη Δευτέρα μια επαναληπτική ακτινογραφία και αν δεν έχει έρθει στη θέση του, θα χειρουργηθώ.

Στις πρόβες του J2US, ήλθα γιατί το είχα κανονίσει, για το Live θα δούμε. Τόσα χρόνια δεν έχω σπάσει ποτέ κόκαλο και τώρα ήρθε η ώρα», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.