"Είναι λάθος και μικρότητα" - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "άδειασε" δημόσια τον Νίκο Γκάνο

Με αφορμή την "καταγγελία" του για την Eurovision

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) ο Νίκος Γκάνος αναφορικά με την διαφάνεια στις ελληνικές υποψηφιότητες στην Eurovision.

Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», κάνοντας λόγο για λάθος και μικρότητα από την πλευρά του τραγουδιστή.

Το σχόλιο του Κωνσταντάρα για τον Γκάνο

«Θεωρώ τελείως λάθος την τοποθέτηση του Νίκου. Μου είναι πολύ συμπαθής και πολύ άξιος καλλιτέχνης. Από τη στιγμή που δέχεσαι όμως να λάβεις μέρος σε μια διαδικασία η οποία είναι συγκεκριμένη είναι λάθος και μικρότητα μετά, εάν δεν σε επιλέγουν να βγαίνεις και να λες πως η διαδικασία δεν ήταν καλή. Συμμετείχες με αυτούς τους όρους.

Οι όροι είναι ότι θα συμμετάσχουν δέκα, πενήντα ή εκατό καλλιτέχνες και θα επιλεγεί ένα. Εάν έχεις την υποψία από την αρχή ότι δεν θα είναι κάτι αξιοκρατικό, μη λάβεις μέρος. Όλοι γνωρίζαμε τη διαδικασία, πως θα υποβάλουμε δηλαδή τα τραγούδια και θα επιλέξει μια επιτροπή. Μάλιστα, ο τρόπος που επέλεξε η επιτροπή ήταν όσο πιο αδιάβλητος γίνεται. Οι άνθρωποι έμπαιναν χωριστά σε κάποιο booth, ένας ένας, για να ακούσουν χωριστά τα τραγούδια».

Η on air σπόντα του Κωνσταντάρα για την Γερμανού μετά την αιχμηρή ανάρτηση της

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε με έμμεσο τρόπο στην αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για το Καλοκαίρι #not η Ναταλία Γερμανού.

«Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

O Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε σχολίασει στην εν λόγω ανάρτηση: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

Την ώρα που η ομάδα σχολίαζε ένα θέμα για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της, μετά τον χαρακτηρισμό «μανούλα», ο δημοσιογράφος έσπευσε να πει: «Μην το λέτε και πολύ ότι είναι μανούλα , γιατί μπορεί να μας πει κανείς ότι τη διακρίνουμε. Είναι ΚΑΙ μανούλα. Το λέω γιατί υπάρχουν και παρεξηγήσεις ρε παιδάκι μου».