Τζωρτζέλα Κόσιαβα: "Παρουσιαστής μου είπε αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού"

Χείμαρρος αποκαλύψεων η παρουσιάστρια στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζωρτζέλα Κόσιαβα:

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Open.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε κι ένα απίστευτο περιστατικό με πανελίστα που πια είναι παρουσιαστής.

Οι δηλώσεις της Κόσιαβα

«Με το τέλος πάντα στεναχωριόμουν, ακόμη με τα παραμύθια. Δεν ισχύει ότι άφησα αιχμές για την διευθύντρια προγράμματος. Όταν κάποιοι που ξέρουν, κόβουν τις εκπομπές, τους ακούμε, αλλιώς θα είμασταν όλοι διευθυντές προγράμματος

Στεναχωρήθηκα, έκλαψα, πικράθηκα. Δεν έχασα τη δουλειά μου, παραμένω στο κανάλι». Αναφορικά με την παρεξήγηση της Κατερίνας Καινούργιου με την Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε: «Κατερίνα Καινούργιου και Μπέτυ Μαγγίρα αφήστε τα μίση και πάτε μαζί στο Παρίσι»

Τέλος, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε: «Πάρα πολύ με έχουν αδικήσει και με έχουν ταπεινώσει. Υπάρχει πανελίστας, που έγινε παρουσιαστής, μου έχει πει αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού».

Το αντίο της Κόσιαβα μετά το κόψιμο της εκπομπής της στο OPEN

«Το “Μίλησέ μου” είχε επιτυχία. Για αν ένας από εσάς είχε βοηθηθεί αυτό είναι επιτυχία για μία εκπομπή. Ο σκοπός μας εξετελέσθη. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει τη λύση του.

Η κυρία Μποροντίνα ενέκρινε την εκπομπή αυτή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή τη.

Θα βάλω αυτήν την εκπομπή στο βιογραφικό μου με φλασαριστά γράμματα».