«Μη μιλήσεις, θα σε σφάξω» - Συγκλονίζει η πρώην Σταρ Ελλάς περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε από 3 ληστές

«Εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι ήθελε, να με σκοτώσει, να με...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μη μιλήσεις, θα σε σφάξω» - Συγκλονίζει η πρώην Σταρ Ελλάς περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε από 3 ληστές

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/11 η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσίου Κουκίου επέστρεψε και πάλι στο σπίτι της στην Γλυφάδα, ύστερα από την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε μετά από τον τρόμο που έζησε στα χέρια τριών ληστών.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως βγήκε από το σπίτι της, περίπου στις 6.30 με 7.00 το πρωί χθες για να πάει στο κατάστημα που διατηρεί. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητό της ένας άνδρας βρέθηκε ξαφνικά πίσω της και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι κοντά ήταν και άλλοι δύο συνεργοί του. Ο ληστής την απείλησε και άρχισε να της λέει: «Μη φωνάξεις, θα σε σφάξω».

Οι δηλώσεις της Διονυσίας Κουκίου

Δεν ήξερα τι ήθελε. Να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει. Οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου, τα οποία όπως λέει έδωσε αμέσως χωρίς να αντισταθεί, ενώ είχε παραλύσει από τον φόβο.

Ημουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν, Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς».

Η τότε αναφορά του Τάσου Μπερδέση στην Διονυσία Κουκίου

«Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Η Διονυσία ήταν 17 χρόνων και εγώ 22 όταν την πρωτοείδα στην Πάτρα. Ήταν Πάσχα, στον Επιτάφιο. Αλλά ζευγάρι γίναμε έπειτα από έναν χρόνο. Μέσω ενός κοινού μας γνωστού της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, το οποίο συνέβη έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες. Εκείνος με είχε προειδοποιήσει ότι η Διονυσία είναι δύσκολος άνθρωπος για να μιλήσει σε κάποιον. Ήταν μικρή και τσαούσα. Θυμάμαι, του είχα πει «χαίρομαι, γιατί μαθαίνουμε από τα δύσκολα». Η Διονυσία θέλει έναν ειδικό τρόπο στην προσέγγιση, αλλά πλέον την ξέρω απέξω και ανακατωτά» έλεγε το 2016 για τη γνωριμία τους που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα ο Τάσος Μπερδέσης.

«Χωρίσαμε αρκετές φορές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ο βασικός λόγος. Όταν πήγα για Σταρ Ελλάς, ήμασταν χωρισμένοι. Αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Τα ξαναφτιάξαμε το 2013. Και μαζί να μην είμαστε, ο Τάσος θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Τον νιώθω οικογένειά μου πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, με διαλείμματα» είχε αναφέρει η Διονυσία Κουκίου.

Η τελευταία μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και χρόνια από τον Τάσο Μπερδέση και να έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο θρηνεί τον χαμό του πρώην αγαπημένου της.