Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Πόσα κιλά μαγκιά θεωρείς ότι έχεις»

«Πραγματικά αδιανόητα πράγματα, της ντροπής»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Πόσα κιλά μαγκιά θεωρείς ότι έχεις»

Το πρωί της Πέμπτης 18/11 ένα περιστατικό με εμπλεκόμενους αστυνομικούς αλλά και έναν ιδιοκτήτη ενός σκύλου στάθηκε αφορμή καθώς σχολιάστηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε μετά από καταγγελία γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ότι είναι θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της, ο οποίος προσπάθησε να την πνίξει.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της και όταν πλησίασαν ο άνδρας φέρεται να έδωσε εντολή στον σκύλο του, ράτσας πιθανότατα πιτ μπουλ να τους δαγκώσει. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου δείπνησαν και σε ένα ρομαντικό μέρος.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ευαγγελάτου

«Συγγνώμη, θα κάνω ένα σχόλιο και μπορεί κάποιοι να το θεωρήσετε σκληρό. Πόσα κιλά μαγκιά θεωρείς ότι έχεις όταν δέρνεις τη γυναίκα σου και μετά βάζεις τον σκύλο να δαγκώσει τους αστυνομικούς; Είναι μαγκιά αυτό, έτσι; Πραγματικά αδιανόητα πράγματα, της ντροπής. Από τους βαρύμαγκες νταήδες».

Αφοπλιστικός ο Νίκος Ευαγγελάτος - «Έχω πια την πολυτέλεια εκτός από την είδηση να πω και γνώμη»

Στην Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) ο Νίκος Ευαγγελάτος, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής του, Live News.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ευαγγελάτου

«Κάνω αυτή τη δουλειά 36 χρόνια, έχω να πάρα πολλά πράγματα που θυμάμαι. Επειδή εγώ μεγαλώνω σε ηλικία, αρχίζει και γίνεται σαν μνημόσυνο. Το σημαντικό είναι αυτό που είναι τώρα, θέλω να πω η ζωή κοιτάει μπροστά.

Αυτό που με ελκύει ιδιαίτερα είναι η είδηση. Αυτό νομίζω πως για κάθε δημοσιογράφο είναι το πιο σημαντικό. Έχω πια την πολυτέλεια εκτός από την είδηση να πω και γνώμη, άλλα προσπαθώ να τα ξεχωρίζω, γιατί είναι άλλο η είδηση και άλλο η γνώμη»

Κάποια στιγμή μάλιστα η Δανάη είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως θέλει να ασχοληθεί με την ενημέρωση με εκείνος να της δίνει την χιουμοριστική απάντηση «κάνε ένα εμβόλιο θα το ξεπεράσεις».