DWTS: Γνωστός παρουσιαστής θα "εισβάλλει" στο χορευτικό show

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Γνωστός παρουσιαστής θα

Το DWTS έχει επιστρέψει για τα καλά καθώς κάθε Κυριακή το μουσικό φιλανθρωπικό show το παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Μέχρι στιγμής μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι και τόσο ικανοποιητικά, ωστόσο οι πρώτες τονωτικές ενέσεις αναμένεται να έρθουν τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώτος που πρόκειται να κάνει guest εμφάνιση για φέτος στο show χορού του Star, είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Ο ίδιος θα εμφανιστεί στο show την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, όχι ως κριτής αλλά ως χορευτής.

«Όταν έφυγε η Φρόσω πέρασα το πένθος...» - Η ψυχολογική κατάρρευση του Νίκου Μουτσινά

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινά και παρόλο που προκλήθηκαν πολλά προβλήματα στο OPEN λόγω της συνέντευξη του, τελικά η συνάντηση του με την Αννίτα Πάνια, θα προβληθεί απόψε 18/11 το βράδυ.

Απόσπασμα έπαιξαν στο Happy Day, όπου είδαμε τον παρουσιαστή να μιλάει για την περίοδο που κατέρρευσε ψυχολογικά, όταν έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα, Φρόσω.

Η εξομολόγηση του Μουτσινά για το θάνατο της μητέρας του

«Πηγαίνω σε ειδικούς. Κάνω κάποια σεμινάρια. Είχα κάνει ψυχολόγο τετ-α-τετ μια 7ετία, ένα πολύ ωραίο κυκλάκι. Μετά όμως. που έφυγε η Φρόσω, η μάνα μου, πέρασα το πένθος μαγικά, πολύ ωραία, κάτω… Ήμουν στον αέρα, γιατί ήμουν; Δεν έπρεπε να με βλέπει ο κόσμος να ζω το πένθος και να πρέπει να κάνω τον αστείο. Γιατί το έκανα στον εαυτό μου; Δεν είχα λεφτά στην άκρη. Μετά ήθελα κάτι αλλά δεν ήθελα ψυχολόγο γι΄αυτό κάνω αυτά τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης, αυτοδυνάμωσης, αυτοικανοποίησης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.