Μιχάλης Σαράντης: «Είμαστε μαθημένοι να μην εκτιμάμε τα καλά λόγια»

«Δεν είναι απαραίτητο να αρέσουμε σε όλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιχάλης Σαράντης: «Είμαστε μαθημένοι να μην εκτιμάμε τα καλά λόγια»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18/11, ο Μιχάλης Σαράντης ο οποίος μίλησε για την κριτική που δεχόμαστε σε κοινωνικό πλαίσιο καθώς με το που ακούσει κανείς ένα αρνητικό σχόλιο πυροδοτείται και διογκώνεται.

Μάλιστα στην εκπομπή, έγινε γνωστό ποιοι 5 καλλιτέχνες αναμένεται να διεκδικήσουν την πρώτη θέση προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σαράντη

«Έτσι είμαστε μαθημένοι, τα καλά τα λόγια να μην τα εκτιμάμε τόσο και μπορεί ένας να πει κάτι κακό και να το κουβαλάμε. Με το που μας “τσιγκλήσει” κάποιος, κάποιο ενοχικό σύνδρομο ότι δεν τα πήγες καλά σε κάτι, μπορεί να μας καταστρέψει» ανέφερε.

Και πρόσθεσε στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα προς όλους: «Δεν είναι απαραίτητο να αρέσουμε σε όλους, δεν γίνεται και αυτό είναι τόσο ωραίο».

Μάλιστα, μιλώντας για την υποκριτική εξήγησε ότι η ενασχόλησή του με την τέχνη τον κάνει να νιώθει ότι έρχεται σε επικοινωνία με κάτι ανώτερο. «Είναι ένα ταξίδι σε ένα άλλο σύμπαν».

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Σαράντη

Ο Μιχάλης Σαράντης (Αθήνα, 1985) είναι Έλληνας ηθοποιός. Θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα και πιο ταλαντούχα ονόματα στον χώρο της ελληνικής υποκριτικής σκηνής.

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη Φλαντρώ του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη.

Μιχάλης Σαράντης βιογραφικό

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε διάφορα επεισόδια στις σειρές 10η εντολή και Ου φονεύσεις. Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες του Σταύρου Τσιώλη, του Βασίλη Κεχαγιά, του Δημήτρη Μπαβέλλα και του Ζαχαρία Μαυροειδή.