Κατάθεση ψυχής από την Τζένη Μπαλατσινού: "Με τον Βασίλη χωρίσαμε 8 μήνες γιατί..."

Η γλυκιά αναφορά στον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και οι γενικότερες αποκαλύψεις για την ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατάθεση ψυχής από την Τζένη Μπαλατσινού:

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, η κυρία Τζένη Μπαλατσινού, το βράδυ της Πέμπτης 18/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, και για πρώτη φορά άνοιξε την καρδιά της δημόσια.

Για όλη της τη ζωή, τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την δυσκολία που συνάντησε στην τελευταία εγκυμοσύνη της μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1.

Η πιο φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή της εκπομπής ήταν όταν η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την γέννηση του τελευταίου της παιδιού και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κινδύνευσε η ζωή μου».

Η συνέντευξη της Τζένης Μπαλατσινού

«Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου, αν δεν είχε ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι΄αυτό που συνέβη. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου, πήρα την μοναχή μου στην Πάτμο, ήμουν πάρα πολύ τυχερή, κινδύνευσε η ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Με την ίδια αγάπη μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού για τα παιδιά της: «Κάθε φορά η αγάπη διπλασιάζεται, τώρα με το μωρό μας νόμιζα ότι θα είμαι πιο χαλαρή… Η αγάπη της μάνας και του πατέρα δεν μπορεί να σταματήσει σε αριθμούς. Το κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό παρότι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον με τις ίδιες προσλαμβάνουσες».

Η Τζένη Μπαλατσινού θυμήθηκε, μάλιστα, και το ατύχημα που είχε η κόρη της Αμαλία τονίζοντας πόσο άσχημο είναι για έναν γονιό να μαθαίνει ότι κάτι άσχημο συνέβη στο παιδί τους. «Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Για εμένα ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε και η απόσταση, έπρεπε να ταξιδέψω μία μέρα για να βρεθώ κοντά της σε δύσκολες συνθήκες Covid» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η ίδια θυμήθηκε ότι το μόντελινγκ ήρθε τυχαία στη ζωή της καθώς προοριζόταν για πρωταθλήτρια στο τένις αλλά δύο ατυχήματα που είχε έφεραν αλλαγή στα επαγγελματικά σχέδιά της. «Ήρθε αναπάντεχα το μόντελινγκ. Από τα 12-17 έζησα εσωτερική σε ένα σχολείο στη Νότιο Γαλλία. Είχα δύο ατυχήματα, έκανα δύο επεμβάσεις, οπότε γυρνώντας στην Ελλάδα έκανα μαθήματα στην Ελλάδα. Έτυχε να περνά η Έλενα Κουντουρά και μου είπε να πάω στο πρακτορείο της για να πάρω ένα χαρτζιλίκι» είπε η Τζένη Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1.

Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα του διαζυγίου με τον Πέτρο Κωστόπουλο με την Τζένη Μπαλατσινού να λέει χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι στη δημόσια σφαίρα τα εν οίκω μη εν δήμω. Τους λόγους που χωρίσαμε αρκεί που τους ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Εγώ μέσα σε 20 χρόνια έχω να κρατώ μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας είναι το πιο σημαντικό. Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να έχουμε καλή συνεννόηση για τα παιδιά. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρχικά. Όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση το συζήτησα με τις κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε τον γάμο μας το συζήτησα με τις κόρες μου, πήρα άδεια».

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε, τέλος, και για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αποκαλύπτοντας ότι γνωρίστηκαν στην εκπομπή Jenny-Jenny. «Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα» είπε η Τζένη Μπαλατσινού και πρόσθεσε: «Υπήρξε ένας χωρισμός στο μεσοδιάστημα επειδή ήμασταν δύο διαφορετικές πορείες ανθρώπων ήταν δύσκολο όλο αυτό, όταν είσαι ώριμος και ρεαλιστής και ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει, έχεις να διαχειριστείς ένα αύριο. Χωρίσαμε για 8 μήνες και κάναμε τα πάντα για να παραμείνουμε χωριστά».