Αποστόλης Τότσικας: "Η αλήθεια είναι..." - Η απάντησή του στην κόντρα του Γκλέτσου με τον τεχνικό του ΣΚΑΙ

Οι πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποστόλης Τότσικας:

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον καυγά που φημολογείται ότι σημειώθηκε μεταξύ του Απόστολου Γκλέτσου και ενός τεχνικού από την σειρά που πρωταγωνιστούν, Μόλις Χθες.

Οι φήμες αυτές συγκεκριμένα θέλουν τον ηθοποιό να πιάστηκε στα χέρια με τον τεχνικό και πως μάλιστα ο ΣΚΑΙ τον έδιωξε από την σειρά.

Η απάντηση του Τότσικα για τον καυγά του Γκλέτσου στο ΣΚΑΙ

«Τι να σας πω… Πιάστηκαν και στα χέρια; Ειλικρινά δεν ξέρω να σας πω, δεν έχω ιδέα! Δεν γνωρίζω, αυτό που μου λέτε πρώτη φορά το ακούω. Δεν διαβάζω δημοσιεύματα είναι η αλήθεια. Μόνο αυτά που έχω να παίξω διαβάζω».

"Δεν ξέρω πως..." - Ο Απόστολος Γκλέτσος "έσπασε" την σιωπή του για το επεισόδιο με τον τεχνικό του ΣΚΑΙ

Ο Απόστολος Γκλέτσος "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός της σειράς «Μόλις Χθες», καθώς σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ εκείνου και ενός τεχνικού.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, ήθελε τους οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να διώχνουν τον Απόστολο Γκλέτσο από τη σειρά λόγω της συμπεριφοράς του. Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε στον Βαγγέλη Καράλη και την Espresso και διέψευσε όλες τις συγκεκριμένες φήμες.

«Δεν έχει συμβεί κανένα περιστατικό, το δημοσίευμα είναι ψευδές. Δεν ξέρω πως διέρρευσε κάτι τέτοιο, συνεχίζω κανονικά στη σειρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

 Απόστολος Γκλέτσος