«Έχω ακούσει τα εξ αμάξης για τα κιλά μου» - Ξέσπασε ο Αντώνης Ρέμος

«Ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω ακούσει τα εξ αμάξης για τα κιλά μου» - Ξέσπασε ο Αντώνης Ρέμος

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό Me Too και στο bullying που έχει δεχθεί ο ίδιος για τα κιλά του ανά καιρούς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που πολύ σύντομα πρόκειται να βρεθεί στην κριτική επιτροπή γνωστού μουσικού show (δείτε εδώ ποιου), εξήγησε πως πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται την εξουσία τους στον χώρο του θεάματος.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου

«Είναι ένα άσχημο γεγονός να πιστεύεις επειδή έχεις μια εξουσία μπορείς να την εκμεταλλεύεσαι. Είμαι στεναχωρημένος γι' αυτά που έχω δει και ακούσει. Είναι άνθρωποι που γνώριζα και τους γνώριζα σε προσωπικό επίπεδο. Ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του. Πρέπει όμως να μάθουν και οι μαμάδες των αγοριών να μεγαλώνουν καλά παιδιά. Εγώ ρίχνω την ευθύνη και σε αυτούς που μεγαλώνουν τα αγόρια τους.

Κι εγώ έχω ακούσε τα εξ αμάξης για τα κιλά μου. Ρε φίλε κοίτα τον εαυτό σου. Κρίνε με για το τραγούδι, μη μου λες για τα κιλά μου, γιατί κάποια στιγμή θα τα λουστείς», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Η κόρη τους μεγάλωσε και έχει γίνει μια κούκλα

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, η γνωστή σχεδιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη της κόρη, καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Αν και οι γονείς της έχουν μεγάλη αδυναμία στη μονάκριβη κόρη τους και πάντα εκφράζουν τη μεγάλη τους αγάπη, σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες της στα social media.

Οι δυο τους αρκετές φορές έχουν δοκιμάσει αρκετά πράγματα καθώς όπως φαίνεται και στην παρακάτω ανάρτηση κάνουν ιππασία μαζί.

Μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ δεν δίστασε να γράψει πάνω στη λεζάντα της φωτογραφίες «Like mommy like daughter» όπου κρατάει από το χέρι την κόρη της, Ελένη.

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ