Η φαρμακερή ατάκα του Λιάγκα για τη Μαλέσκου - «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται»

Καλά πήγε αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η φαρμακερή ατάκα του Λιάγκα για τη Μαλέσκου - «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (19/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και με αφορμή τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο και φαρμακερό σχόλιο.

«Είμαι καλά. Δεν θέλω να βάζω ούτε τίτλους ούτε ταμπέλες, γιατί έχουμε καεί γενικότερα από τις ετικέτες, από τους τίτλους αυτού του τύπου. Εμένα μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να είναι καλά και ζευγάρια να είναι καλά», είπε από τη μεριά της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται. Εννοώ αυτό που είπα. Αν ήμουν η Ιωάννα Μαλέσκου κι εγώ θα τραγουδούσα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

H αποκάλυψη της Δεβετζή για τον σύντροφο της Μαλέσκου

Νέες δηλώσεις έκανε η Πηγή Δεβετζή για τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου, μετά τις φήμες που τους ήθελαν να είχαν φλερτ στο παρελθόν. Ολυμπιονίκης απάντησε για τον Κωνσταντίνο Δανιά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

«Δεν ήμασταν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Μπήκα στο προφίλ του και είδα ότι διέγραψε μια φωτογραφία μας. Για τους δικούς του λόγους τη διέγραψε, δεν ξέρω», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για την Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Να είναι καλά τα παιδιά, δεν ξέρω, μακάρι να ταιριάζουν, να περνάνε καλά. Εγώ αυτό θα ευχηθώ και τίποτα άλλο».

«Έχω να τον δω και να μιλήσω μαζί του από αρχές Αυγούστου, δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε», είπε επίσης η Πηγή Δεβετζή για τον Κωνσταντίνο Δανιά.