Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Παρίστανε τον σκηνοθέτη και με στρίμωχνε πάρα πολύ»

Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη συνεργασία του στο θέατρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Παρίστανε τον σκηνοθέτη και με στρίμωχνε πάρα πολύ»

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος το πρωί της Παρασκευής (19/11). Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιο δύσκολη συνεργασία του στο θέατρο.

Οι δηλώσεις του Αντωνόπουλου

«Δεν μπορώ να πω ότι είχα δύσκολες συνεργασίες. Ίσως μια φορά να είχα με έναν σκηνοθέτη, ο οποίος μάλλον δεν ήταν σκηνοθέτης. Παρίστανε τον σκηνοθέτη και με στρίμωχνε πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε αυτό και δεν είχα περάσει καλά.

Γενικά όμως δεν έχω δύσκολες συνεργασίες, είμαι εύκολος συνεργάτης. Υπάρχουν βεβαίως άνθρωποι με τους οποίους δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που εξουσιάζουν άλλους ανθρώπου, όταν δηλαδή συμβαίνει κατάχρηση εξουσίας μπορούν να γίνουν τέρατα» κατέληξε η ηθοποιός, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψή του.

"Λύγισε" ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με αφορμή την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μέσα σε όλα ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος μόλις άρχισε να μιλάει για την γιαγιά του, την Κατίνα Παξινού καθώς αποκάλυψε επίσης πως εκείνη τον μεγάλωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για μένα ήταν η γιαγιά μου, ήταν ένας κανονικός άνθρωπος. Στο σπίτι, μαγείρευε, έπλεκε, κεντούσε, μου έκανε όλα τα χατίρια, μπάλωνε τις αταξίες που έκανα. Εγώ κάπνιζα και το ήξερε μόνο αυτή. Με έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια. Εγώ την έβλεπα σαν γιαγιά μου.

Στο θέατρο μεταμορφωνόταν πάνω στη σκηνή, γινόταν ένας άλλος άνθρωπος».