Ξέσπασε στο Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - «Ενοχλούμαι, γιατί να ασχοληθούμε;»

«Γιατί πρέπει να απολογούμαστε για το παρελθόν μας;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε στο Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - «Ενοχλούμαι, γιατί να ασχοληθούμε;»

Η Βαλέρια Χοψονίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/11) καλεσμένη στο Love it, και με αφορμή τις δηλώσεις της, η Ιωάννα Μαλέσκου δε δίστασε να ξεσπάσει για ένα θέμα που την ενοχλεί και αφορά την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν της αρέσει καθόλου όταν ο κόσμος ψάχνει να βρει πράγματα για το παρελθόν κάποιου μόνο και μόνο για να τα σχολιάσει. Η ίδια άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχει δεχθεί αρκετά σχόλια για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δάνια.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου

«Το κομμάτι των σχέσεων που μπαίνουν στο μικροσκόπιο ακόμη και όταν εσύ δεν προκαλείς ή θέλεις να βγεις μια βόλτα. Είναι κάποιες φορές το πιο υπόγειο που εκεί ενοχλούμαι και εγώ, όταν αναμοχλεύουν το παρελθόν. Ποιες σχέσεις είχε ο σύντροφος, ποιες είχες εσύ. Γιατί πρέπει να απολογούμαστε για το παρελθόν μας ή να το επισύρουν στην επιφάνεια άνθρωποι, απλά και μόνο γιατί;

Αφήστε τους ανθρώπους με τις σχέσεις τους, με την πορεία τους, τα επαγγελματικά τους να κάνουν τα βήματά τους και κρίνετε τους από το τώρα και το μέλλον…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η φαρμακερή ατάκα του Λιάγκα για τη Μαλέσκου - «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (19/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και με αφορμή τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο και φαρμακερό σχόλιο.

«Είμαι καλά. Δεν θέλω να βάζω ούτε τίτλους ούτε ταμπέλες, γιατί έχουμε καεί γενικότερα από τις ετικέτες, από τους τίτλους αυτού του τύπου. Εμένα μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να είναι καλά και ζευγάρια να είναι καλά», είπε από τη μεριά της η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται. Εννοώ αυτό που είπα. Αν ήμουν η Ιωάννα Μαλέσκου κι εγώ θα τραγουδούσα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.