Άλλος άνθρωπος ο Κυριάκος Κυανός - Αποκάλυψε πως έχασε 37 κιλά

Πιο ανανεωμένος από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Κυριάκος Κυανός - Αποκάλυψε πως έχασε 37 κιλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Brekfast at Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Κυριάκος Κυανός. Ο γνωστός τραγουδιστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε ανοιχτά για την εμφάνισή του καθώς έχασε 37 κιλά. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυανού

«Έχω χάσει συνολικά 37 κιλά. Με έπεισε η κόρη μου. Ήταν θέμα υγείας και έπρεπε να γίνει. Έχω δεχτεί αρνητική κριτική για τα κιλά μου, το μάτι του κόσμου είναι δικαστής.

Όταν βάζεις κιλά όλοι το σχολιάζουν, όταν αδυνατίζεις κανείς δε λέει τίποτα. Έχει «χαλάσει» δουλειά με μαγαζί για τα κιλά. Απέκτησα σάκχαρο από το βάρος, αλλά τώρα είμαι καλά».

Ο Κυριάκος Κυανός μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στον επαγγελματικό τομέα. Όπως αποκάλυψε, όταν άρχισε τη δική του δισκογραφία ξεκίνησε ο… πόλεμος. «Μου έχει τύχη να χαμηλώσουν τα μικρόφωνα».

Λίγα λόγια για την καριέρα του Κυριάκου Κυανού

Από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε μέχρι και σήμερα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, Κυριάκος Κυανός, έχει κάνει μεγάλα βήματα στην καριέρα του και μας έχει διασκεδάσει ανεπανάληπτα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Μάλιστα, το δέσιμό του με το κοινό απο την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας ήταν μοναδικό. Ξέρει να ανεβάζει το κέφι και να χαρίζει απλόχερα θετική ενέργεια.

Πάντα με το χαμόγελο και με αισιοδοξία, ο Κυριάκος Κυανός έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει δημιουργήσει ήδη ένα μεγάλο fun club. Θα λέγαμε, λοιπόν, πως η σχέση του με το κοινό του είναι ανεπανάληπτη. Βέβαια, είναι και κάτι στο οποίο ποντάρει ο Κυριάκος Κυανός και φυσικά όπως ο ίδιος δηλώνει στις συνεντεύξεις του, εάν ο καλλιτέχνης δεν κοιτάζει το κοινό του στα μάτια και μάλιστα αληθινά, δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Υπολογίζει το κοινό του, το σέβεται και το αγαπά ιδιαίτερα. Θέλει να διασκεδάζει αληθινά τον κόσμο και να τον βοηθά να ξεχαστεί απο τα προβλήματά του. Μάλιστα, δεν ειναι τυχαίο που σε πολλές συνεντεύξεις του δεν σταματά να τονίζει πως αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι όχι τόσο να κάνει μεγάλη καριέρα, όσο να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στους δίσκους του και να χαρίζει το κέφι όταν ανεβαίνει πάνω στις μεγάλες πίστες. Παράλληλα, ο Κυριάκος Κυανός, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός απο τους συναδέλφους του, μιλώντας για τη φιλία τονίζει πως γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο γεννιέται ευκολότερα η καχυποψία και όχι η φιλία. Όμως, παρ’ όλα αυτά ο Κυριάκος Κυανός είναι ένας άνθρωπος που υπολογίζει πολύ στην ομαδική δουλειά και στις καλές συνεργασίες, που χαρακτηρίζονται απο σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μάλιστα, όπως τονίζει ο ίδιος ο Κυριάκος Κυανός, μόνο με τη σωστή συνεργασία μιας ομάδας ατόμων μπορεί να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.