Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Καταγγέλλει ότι της πήραν δαχτυλίδι χιλιάδων ευρώ

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Καταγγέλλει ότι της πήραν δαχτυλίδι χιλιάδων ευρώ

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, η γνωστή influencer έπεσε θύμα κλοπής, όπως και το γνωστό μοντέλο που έχασε χρυσαφικά και 11.000 ευρώ.

Τι συνέβη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, επισκέφτηκε, με κοντινό της πρόσωπο, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για θεραπείες σπα.

Μετά τη θεραπεία της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε να πάρει τα πράγματά της, τα οποία είχε αφήσει σε ένα κλειδωμένο ντουλαπάκι, διαπίστωσε ωστόσο ότι έλειπε ένα δαχτυλίδι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Η ίδια, στη μήνυση που κατέθεσε στις Αρχές, σημείωσε ότι είχε κλειδώσει το ντουλαπάκι, με την αστυνομία να ψάχνει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπήρξε πρόσωπο το οποίο παραβίασε το ντουλάπι.

Το 5αψήφιο εβδομαδιαίο ποσό που πήρε σε ριάλιτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου άφησε "κάγκελο" την Καινούργιου

Και όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει πάρει πενταψήφιο ποσό την εβδομάδα για να συμμετάσχει σε ριάλιτι της τηλεόρασης. Μόλις το αποκάλυψε, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της έμειναν άφωνοι με τα μηδενικά.

Η ξανθιά καλλονή, ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν θα πήγαινε στο Survivor, - δείτε έναν από τους παίκτες που θα πάει - με την ίδια να απαντάει ότι αν της έκαναν μια καλή πρόταση θα πήγαινε.

Τότε, η δημοσιογράφος της είπε: «Δηλαδή, αν σου έδιναν 10.000 ευρώ την εβδομάδα θα πήγαινες;». Εκεί λοιπόν ήρθε η αποκάλυψη.

«Νομίζω ότι όλα είναι πιθανά, αν υπάρξει μια πρόταση που να αξίζει και οικονομικά.. Έχω πάει με 10.000 ευρώ σε άλλο παιχνίδι. Πρέπει να ανεβάσουμε λίγο το ποσό», αποκάλυψε... και όλοι κατάλαβαν πως εννοούσε ότι τα πήρε στην Φάρμα.