Φάρμα: Οι διάσημοι αποκάλυψαν τι δεν μπορούν να αποχωριστούν πριν μπουν στο ριάλιτι

Όλα όσα ανέφεραν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα: Οι διάσημοι αποκάλυψαν τι δεν μπορούν να αποχωριστούν πριν μπουν στο ριάλιτι

Η «Φάρμα» αναμένεται να επιστρέψει και πάλι τους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την συχνότητα του ΑΝΤ1 όπου στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σάκης Τανιμανίδης. Δείτε εδώ αποκλειστικό - Ποιος αποχώρησε πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι.

Έτσι λοιπόν, τον Δεκέμβριο πρόκειται να δούμε το πρώτο επεισόδιο ενώ προβλέπεται να είναι ακόμη πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι μιας και οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη φύση, τις ελάχιστες προμήθειες και τα απαιτητικά αγωνίσματα.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» βρήκε τους διάσημους παίκτες οι οποίοι δεν δίστασαν να αποκαλύψουν για το αντικείμενο που θα πάρουν μαζί τους στο ριάλιτι προκειμένου να τους δίνει δύναμη και αντοχή στις δύσκολες ημέρες.

Οι δηλώσεις των παικτών της Φάρμας

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε ότι μαζί της στη «Φάρμα» θα πάρει σίγουρα μία φωτογραφία των παιδιών της.

Επιπλέον, ο Κωσταντίνος Παπαϊωάννου, γνωστός ως «ρεμπέτης Κουτσαβάκης», που έγινε πανελλήνια γνωστός μετά το πρόστιμο για κορονοπάρτι στην Θεσσαλονίκη, θα πάρει μαζί του τον μπαγλαμά του.

Από την άλλη ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι θα πάρει μαζί του τον «αληθινό Παναγιώτη». Στο ριάλιτι περιπέτειας θα συμμετάσχει και ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης ο οποίος είπε ότι δεν θα πάρει κάτι μαζί του αφού πρέπει να πάρει μόνο ένα πράγμα.

Ο Μάνος Πανταζής ο οποίος ως πατέρας δύο κοριτσιών θα πάρει μαζί του δύο φωτογραφίες από τις κορούλες του. Η Σάσα Μπάστα, βρίσκεται ακόμη σε δίλημμα καθώς δεν ξέρει τι να πρωτοπάρει.

Τέλος, η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση μπαίνει κι αυτή δυναμικά στο παιχνίδι. Αυτό που θα ήθελε να πάρει μαζί της είναι το σκυλάκι της.

Ανατροπή - Επιστρέφει στη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του περσινού κύκλου της Φάρμας. Έτσι, ο αγαπημένος ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του ΑΝΤ1, πρόκειται να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Στο πλευρό τους θα έχουν τον… νέο Μιχάλη Ιατρόπουλο σε ρόλο-έκπληξη, αλλά και τον… παλιό Βασίλη Φιλίππου στον γνώριμο ρόλο του Επιστάτη.

Η είσοδος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη «Φάρμα» θα σηματοδοτεί την αρχή κάθε νέας εβδομάδας. Κρατώντας στα χέρια του το γράμμα του μονομάχου που έχασε και αποχώρησε, θα είναι αυτός που ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού. Πρόκειται για μία πολύ καθοριστική στιγμή για τη «Φάρμα», μιας και ο Αρχηγός συγκεντρώνει όλες τις ευθύνες, παίρνει όλες τις αποφάσεις και ουσιαστικά καθορίζει τη ζωή της ομάδας.Ο Μιχάλης ως «βετεράνος» του παιχνιδιού, θα μοιραστεί με τους νέους παίκτες όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του.

Μιχάλης Ιατρόπουλος Φάρμα