Μελίνα Μακρή: Άκρως εντυπωσιακό το δωμάτιο του παιδιού της - Οι τελευταίες πινελιές λίγο πριν γίνει μητέρα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μελίνα Μακρή: Άκρως εντυπωσιακό το δωμάτιο του παιδιού της - Οι τελευταίες πινελιές λίγο πριν γίνει μητέρα

Η Μελίνα Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι όπως είναι λογικό ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον ερχομό του παιδιού της.

Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της παραχώρησαν πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου ενημερώθηκαν εκείνη την στιγμή για το φύλο του μωρού που περιμένουν. Αναμφίβολα, εκείνη η στιγμή ήταν άκρως συγκινητική.

Να τονίσουμε πως η ίδια έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του παιδιού της. Βέβαια, είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δεν δίστασε να δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τις νέες της αγορές στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ανάρτηση της Μελίνας Μακρή

Οι πρώτες δηλώσεις της εγκυμονούσας Μελίνας Μακρή

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει», τόνισε και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει μαθευτεί τόσο καιρό:

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες».

Για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ».