Νικολέττα Ράλλη: Ντύθηκε ασορτί με την κόρη της και το Instagram "'έλιωσε"

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Ντύθηκε ασορτί με την κόρη της και το Instagram

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Open την Νικολέττα Ράλλη η οποία εμφανίζεται με την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε ξεσπάσει φανερά στον αέρα της εκπομπής μετά από τα σχόλια που είχαν ακουστεί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Βέβαια, η ίδια όπως φαίνεται έχει ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα καθώς είναι μια εργαζόμενη μητέρα. Ωστόσο, αυτό δεν την σταματά από το να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές με την αγαπημένη της κορούλα μιας και αυτή τη φορά μαμά και κόρη φόρεσαν τις ίδιες μπότες.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

Νικολέττα Ράλλη

Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό του παιδιού της καθώς και στην σχέση της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Λίγο καιρό μετά την τηλεοπτική της επιστροφή, η ίδια εξήγησε πως ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση δεν ήταν άλλος από τον ερχομό της μικρής της.

«Επειδή ήμασταν συνέχεια μαζί, τώρα που ξεκίνησα τη δουλειά μου έλειψε, αλλά ευτυχώς όχι όσο περίμενα. Είχα φροντίσει να τακτοποιήσω το ποιος θα προσέχει το παιδί και αυτό με ηρέμησε, γιατί μέχρι τώρα το κάναμε μόνο εγώ και ο Μιχάλης.

Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. αλλά, αν είναι να γίνει, ας γίνει. Ούτε καν είχα φανταστεί πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το κομμάτι της μητρότητας, αν δε το ζήσεις, δε μπορείς να το διανοηθείς.

Είμαι ένας άνθρωπος με πολλή υπομονή και με το παιδί αυτή η υπομονή πολλαπλασιάστηκε επί χίλια. Επίσης, ανακάλυψα και άλλες αντοχές σε διάφορους τομείς.

Νικολέττα Ράλλη κόρη

Σοφία θα είναι το όνομά της. Είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα.

Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες και αυτό δεν το ξέρεις αν δε το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.