Ανατριχιάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Της έκλεισα τα μάτια και βγήκα από το δωμάτιο»

«Έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Της έκλεισα τα μάτια και βγήκα από το δωμάτιο»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Idols» η οποία έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε για το πως βίωσε ο ίδιος τον θάνατο της μητέρας του, της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα και να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα πέντε λεπτά μέσα κι έφευγα. Έλεγα εντάξει δεν θα γίνει στα πέντε λεπτά. Τα 55 λεπτά ήμουν έξω αλλά δυστυχώς το έζησα».

«Το έζησα στα πέντε λεπτά πως έφυγε η Αλίκη και μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε. Πραγματικά δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να της κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο».

«Τους βλέπεις να πιάνονται στα χέρια...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον διαζύγιο των γονιών του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν στην λαμπερή πρεμιέρα της εκπομπής Idols, του Σάκη Ρουβά, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μίλησε για τις όμορφες καθώς και για τις άσχημες στιγμές που πέρασε με τους γονείς του.

Όπως εξήγησε, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα μεταξύ τους ξέφευγαν και οι καυγάδες τους ήταν πολύ μεγάλη.

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5 - 6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ