Ευχάριστα νέα για τον Ηλία Μπόγδανο 4 μήνες μετά το Survivor 4 - Ανακοινώθηκε

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Ηλία Μπόγδανο 4 μήνες μετά το Survivor 4 - Ανακοινώθηκε

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που κυκλοφόρησαν για τον Ηλία Μπόγδανο, μόλις 4 μήνες μετά τον τελικό του Survivor 4 που βγήκε δεύτερος - δείτε βίντεο. Ο τραγουδιστής μαζί με την μπάντα του, έβγαλαν το νέο τους τραγούδι που είναι άκρως απολαυστικό.

Η ανακοίνωση για το τραγούδι του Ηλία Μπόγδανου

Στο ultra-sexy video με τη σύγχρονη αισθητική και την υπόγεια ενέργεια σαν ηφαίστειο που βράζει (και εκρήγνυται προς το τέλος), ο Ηλίας, με ύφος αγνώριστο απ’ όσα είχαμε (τηλεοπτικά) δει μέχρι τώρα, "ταλαιπωρείται" ομαδικά από τέσσερις μοναδικές φυσιογνωμίες, ανάμεσά τους οι Σήφης Φαραντάκης και Βασίλης Παρωτίδης, γνωστοί από το GNTM.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο γνωστός φωτογράφος μόδας Joey Leo και την επιμέλεια ο Μιχάλης Παπανικολάου.

Το νέο τραγούδι του Ηλία Μπόγδανου «Το Ίδιο Μου Κάνει» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του οικογένεια της Cobalt Music.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ηλίας Μπόγδανος

Στις κάμερες μίλησε το βράδυ της Τρίτης (19/10) ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς βρισκόταν μαζί με την μπάντα του, τους INCO, στο Κολωνάκι (δείτε εδώ σε ποιο μαγαζί τραγουδάει). Ο καλλιτέχνης και φιναλίστ του Survivor 4 μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος λοιπόν μίλησε τόσο για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου όσο και για τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Με το κορίτσι μου είμαστε φανταστικά! Δεν υπάρχει το πόσο καλή ψυχή έχει και πόσο τυχερός είμαι που έχω βρει αυτή την ύπαρξη στη ζωή μου. Είναι νωρίς για το επόμενο βήμα με την Αλεξάνδρα.

Είναι πολύ πιο μικρή από μένα. Είναι, όμως, ένας άνθρωπος που φαντάζομαι να περνάω την υπόλοιπη ζωή μου. Αν ερχόταν ένα παιδί… θα ήταν τέλειο».

Για το εξώδικο που έστειλε ο Αλέξης Παππάς στον Κώστα Παπαδόπουλο: «Το θεωρώ υπερβολικό. Μου φαίνεται αστείο ότι ασχολούμαστε με όλο αυτό το κομμάτι».

Για ότι ότι δεν κρατά καμία επαφή με τον Γιώργο Ασημακόπουλο: «Όχι δεν μιλάμε καθόλου. Ο Κόρο είναι γλύκας και θέλει να είμαστε κάθε μέρα. Δηλαδή αν περάσει μια βδομάδα και δεν βρεθούμε… α, χαθήκαμε»!