Η απάντηση της Αθηνάς Παντελίδου στον Γιώργο Θεοφάνους - «Έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου»

Εξελίξεις μετά το χαμό που προκλήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Αθηνάς Παντελίδου στον Γιώργο Θεοφάνους - «Έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου»

Η Αθηνά Παντελίδου απάντησε στον Γιώργο Θεοφάνους μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», την ώρα που στον αέρα μέσω skype βρισκόταν και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Η μητέρα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, εξήγησε πως δέχεται τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο συνθέτης μετά τις δηλώσεις που έκανε και αναστάτωσαν την οικογένεια της και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Τα λόγια της Αθηνάς Παντελίδου για τον Θεοφάνους

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δε θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ» ήταν η δήλωση της Αθηνάς Παντελίδου.

"Έκλαιγε! Έχει κι ένα θέμα με την υγεία της..." - Η επικοινωνία της Καινούργιου με την Αθηνά Παντελίδου

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά και του Γιώργου Θεοφάνους αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του τραγουδιστή και μίλησαν για τα όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

«Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθηνά χθες. Την έχω γνωρίσει και στο J2US. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Μου είναι πολύ συμπαθής και πάντα είναι αξιοπρεπής. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου και πως πραγματικά ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κακή πρόθεση και ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα. Μου είπε πως αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, έκλαιγε.

Μου είπε πως έχει χάσει τόσα χρόνια το παιδί της και δε θα καταριόνταν ποτέ έναν γονιό να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την ενόχλησε πως μπορεί ο κόσμος να πίστεψε κάτι τέτοιο. Μου είπε πως ήθελε μια συγγνώμη και να λήξει το θέμα. Και μετά έκλαιγε. Μάλιστα είχε και ένα θέμα με την υγεία της. Να είναι καλά, περαστικά. Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το θέμα λήγει εδώ».