Θεοφάνους σε Παντελίδου: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν που δε με σεβάστηκε! Ελπίζω...»

«Πραγματικά λυπάμαι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θεοφάνους σε Παντελίδου: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν που δε με σεβάστηκε! Ελπίζω...»

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Θεοφάνους, όπου απάντησε για τη νέα του εκπομπή στο Open, για το X Factor, αλλά και για την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη που την έκανε έξαλλη και απειλούσε με μηνύσεις.

«Έχω πάρα πολύ άγχος. Έχω πολλά χρόνια να το νιώσω αυτό το πράγμα. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή τρέμουν τα πόδια μου. Ο πρώτος μου καλεσμένος είναι οικογένειά μου, και είναι ο Αντώνης Ρέμος», είπε αρχικά.

Για το X Factor: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει πολύ χιούμορ, είναι πολύ καλή και μακάρι να είναι η παρουσιάστρια του X-Factor. Συζητάω για κριτής στο X-Factor, αλλά το μυαλό μου είναι εδώ, σε αυτή την εκπομπή στο “Ένα τραγούδι ακόμα”».

Το σχόλιο του Θεοφάνους για την Παντελίδου

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν που δε με σεβάστηκε. Ελπίζω να μην κρατάνε κακία και αυτά τα παιδιά σε εμένα. Από τον αυθορμητισμό μου έχω πει πολλά πράγματα με λάθος τρόπο.

Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου. Πρέπει να μαζέψω λίγο το γλώσσα μου. Λυπάμαι που αυτός ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή Παντελίδη. Πραγματικά λυπάμαι».

Η απάντηση της Αθηνάς Παντελίδου στον Γιώργο Θεοφάνους

Η Αθηνά Παντελίδου απάντησε στον Γιώργο Θεοφάνους μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», την ώρα που στον αέρα μέσω skype βρισκόταν και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Η μητέρα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, εξήγησε πως δέχεται τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο συνθέτης μετά τις δηλώσεις που έκανε και αναστάτωσαν την οικογένεια της και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δε θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ» ήταν η δήλωση της Αθηνάς Παντελίδου.