Βανδή - Νικολαΐδης έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες και βίντεο στη δημοσιότητα

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βανδή - Νικολαΐδης έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες και βίντεο στη δημοσιότητα

Την στιγμή που δημοσίευα θέλει την κόρη τους Μελίνα να φεύγει για το εξωτερικό και την τραγουδίστρια να μετακομίζει στο κέντρο της Αθήνας για χάρη του Βασίλη Μπισμπίκη, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα, έμειναν στο ίδιο ακριβώς ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Τι λες τώρα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε κοντινό εστιατόριο με την παρέα του, με τους φίλους του να του κάνουν πλάκα και να τον πειράζουν, να πεταχτούν στο νυχτερινό κέντρο της Άννας Βίσση όπου το βράδυ εκείνο τραγουδούσε μαζί με την πρώην σύζυγό του.

Όπως ανέφερε επίσης, η Μαρία Ηλιάκη, το πρώην ζευγάρι που μόλις πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε το διαζύγιο του, έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο.

Βίντεο και φωτογραφίες από τον Ντέμη Νικολαΐδη στην Θεσσαλονίκη

Η πρώτη δημόσια αναφορά του Ντέμη στην Δέσποινα μετά τον χωρισμό τους

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως πολλοί γνωρίζουν, παρουσιάζει αθλητική εκπομπή στη Nova. Κατά την διάρκεια της εκπομπής αυτής, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου που ενώ είχε χωρίσει με την Δέσποινα Βανδή δεν το είχαν αποκαλύψει πουθενά, είχε μιλήσει για την τραγουδίστρια με τα πιο γλυκά λόγια.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και τη στιγμή που έπειτα από ένα παιχνίδι, η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει την κόρη τους, Μελίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τότε, στις 13 Σεπτεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή είχε βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια ενός άλλου άντρα...

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.