Κόλαφος ο Νίκος Γκάνος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision - «Δεν έχει να κάνει με τον Good Job Nicky»

«Το θέμα είναι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Νίκος Γκάνος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision - «Δεν έχει να κάνει με τον Good Job Nicky»

Ο Νίκος Γκάνος κατήγγειλε πρόσφατα την ΕΡΤ πως ενώ οι 5 καλλιτέχνες που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision έχουν στείλει τα τραγούδια τους και έχουν ξοδέψει χρόνο και χρήμα, εκείνοι έχουν αποφασίσει ήδη ποιον θα στείλουν στην Ιταλία.

Μάλιστα, το πρόσωπο που θέλουν να στείλουν έχει οικογενειακή - προσωπική σχέση με διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ, υπονοώντας πως για αυτό το λόγο τον επέλεξαν.

Σήμερα, στην εκπομπή Τι λες τώρα ξέσπασε, λέγοντας πως το θέμα είναι ηθικό και δεν έχει σχέση με τον Good job Nicky, τον οποίο το κρατικό κανάλι θέλει να στείλει στον μουσικό διαγωνισμό.

Το ξέσπασμα του Νίκου Γκάνου για την ΕΡΤ και την Eurovision

«Όχι δεν γίνεται αυτό, γίνεται επειδή υπάρχει μία κουμπαριά. Δεν έχει να κάνει η αντίδραση μου με τον Good Job Nicky. Το θέμα είναι ηθικό. Ανεξάρτητα αν θα βοηθηθεί κάποιος ή όχι», ξεκαθάρισε αρχικά.

«Δεν έπρεπε να στείλουμε email, έπρεπε να πάρουμε τηλέφωνο. Και οι πέντε είναι ικανοί. Έχω δουλέψει πολύ για αυτό και φυσικά θα το ακούσετε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αυτά είναι τα πρόσωπα που εξετάζονται για τον διαγωνισμό

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision με τους One.

Ο Νίκος Γκάνος ο οποίος έγινε γνωστός πριν από κάποια χρόνια με την επιτυχία του "Last Summer".

O Ηλίας Κόζας, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα στη Eurovision του 2013 κατακτώντας την έκτη θέση.

Η Ευαγγελία

Η ελληνικής καταγωγής Amanda Tenfjord

O Jimmy Sion, τον οποίο γνωρίσαμε πέρυσι στο House of Fame.

H Joanne, η νικήτρια του περσινού The Voice που έχει ξετρελάνει το κοινό.

Και ο Good Job Nicky (Νικόλας Βαρθακούρης), ο γιος του Γιάννη Πάριου που αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στην ελληνική μουσική βιομηχανία και αποτελεί και το φαβορί για την Eurovision 2022.