Έλενα Παπαρίζου: «Ο Ανδρέας ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός»

Η τρυφερή εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: «Ο Ανδρέας ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε δηλώσεις η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς καθώς τόνισε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη. Να τονίσουμε πως έγινε η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου

«Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία την άλλη. Ποιος έχει στήσει όλα αυτά τα πρέπει; Αντί να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι συνάνθρωποι, ασχολούμαστε με τον αν έχει κάποια κυτταρίτιδα και παραπάνω κιλά

Σταθμός στη ζωή της είναι φυσικά ο διαγωνισμός της Eurovision, όπου κέρδισε και την πρώτη θέση. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η ψυχούλα μου ξέρει εκείνη την στιγμή που ήμουν πάνω στην σκηνή. Είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν κοιμόμουν ποτέ.

Θυμάμαι την στιγμή που κατεβαίνω από την σκηνή όταν πήρα το βραβείο, δεν ένιωθα το έδαφος, μου κόπηκαν τα πόδια, με έριξαν μέσα σε μια λιμουζίνα, νόμιζα ότι δεν θα ξαναδώ το φως».

Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες η Έλενα Παπαρίζου - Τι συνέβη

Πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef στην Ελλάδα έγινε η Έλενα Παπαρίζου. Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 16/11 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες - , ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου.

Ως Πρέσβειρα του διεθνούς Οργανισμού, η τραγουδίστρια θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα, και θα συνεισφέρει στο έργο της UNICEF ώστε να διασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για κάθε παιδί, νέα και νέο στη χώρα μέσα από την εφαρμογή στοχευμένων εθνικών προγραμμάτων και ενεργειών.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά και περιμένω να δω πότε θα ξεκινήσουμε. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευθύνες της ζωής μου», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ο σύζυγός μου είναι πολύ περήφανος. Ξέρει πόσο αγαπάω τα παιδιά. Έχω βρεθεί μπροστά σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει».

Αναφορικά με το Masked Sing και αν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, απάντησε: «Δεν θα είμαι, δεν έχω χρόνο και για άλλη εκπομπή».