Αντώνης Αντωνίου: «Χωρίς την Νατάσα θα είναι δύσκολο να ανεβάσω παράσταση» - Η αποκάλυψη για την γυναίκα του

«Όταν το έκανα δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Αντωνίου: «Χωρίς την Νατάσα θα είναι δύσκολο να ανεβάσω παράσταση» - Η αποκάλυψη για την γυναίκα του

Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Αντωνίου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την σειρά που πρωταγωνιστεί «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» αλλά και για την αγαπημένη του γυναίκα, Νατάσα Ασίκη.

Μάλιστα, στην σημερινή εκπομπή 20/11 η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να πάρει θέση σχετικά με τα όσα έγιναν με την Τούνη καθώς η συμπεριφορά της σχολιάστηκε αρκετά από τους χρήστες του Twitter.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνίου

«H “Ευαίσθητη Ισορροπία” είναι ένα σπουδαίο έργο βραβευμένο με Πούλιτζερ, γραμμένο πριν από αρκετά χρόνια αλλά νομίζουν ότι γράφτηκε για εμάς σήμερα». Για την «Μουρμούρα» ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Καλά πάει η Μουρμούρα. Έχει πλάκα, έχει κέφι, έχει ποιότητα».

Μάλιστα, αποκάλυψε τι του λέει ο κόσμος: «Ο κόσμος μου λέει ότι λέει σε όλους τους ηθοποιούς. Είναι θαυμάσιος ο κόσμος και η δουλειά μας». Από την άλλη, για τη γυναίκα του, Νατάσα Ασίκη, η οποία συμμετέχει στην παράσταση που παίζει και ο ίδιος «Χωρίς την Νατάσα θα είναι δύσκολο να ανεβάσω παράσταση. Όταν το έκανα δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα».

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Αντωνίου

Ο Αντωνίου γεννήθηκε το 1945 στη Νέα Ιωνία της Αθήνας. Οι γονείς του κατάγονται από τη Μικρά Ασία και την Κεφαλονιά. Σε μικρή ηλικία, δεν είχε σκοπό να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, αργότερα, παράλληλα με την δουλειά του ως οικοδόμος, σπούδαζε ηθοποιία.

Την πρώτη φορά απέτυχε στις εξετάσεις, και τα κατάφερε με τη δεύτερη. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες του κινηματογράφου, παραστάσεις του θεάτρου και σειρές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Πρωτοεμφανίσθηκε το 1960 στην ταινία Ένα Κορίτσι σε Περιμένει, ενώ από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν η ερμηνεία του ρόλου του ισοβίτη Νίκου Κοεμτζή στην ταινία Παραγγελιά (1980) του Παύλου Τάσιου, με συμπρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο, την Όλια Λαζαρίδου και την Κατερίνα Γώγου.