Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με τι ασχολείται ο μπαμπάς του στην Κύπρο - Θα συγκινηθείτε

Προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με τι ασχολείται ο μπαμπάς του στην Κύπρο - Θα συγκινηθείτε
News 21.11.2021 08:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, έτσι σπάνιες είναι οι αναρτήσεις του ή οι δημόσιες εμφανίσεις του με πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Ωστόσο, σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις, έχουμε δει τον μπαμπά του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο κτήμα του πατέρα του, Γιάννη στην Κύπρο και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους του στα social media.

Ο κ. Γιάννης Χατζηγιάννης έχει δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο με φρούτα και λαχανικά και με τα όσα παράγει βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο πατέρας του δείχνει το κτήμα και ψέλνει ένα απολυτίκιο.

Να σημειώσουμε πως οι γονείς του καλλιτέχνη, είχαν γνωρίσει την Ζέτα Μακρυπούλια - αφού ήταν 10 χρόνια μαζί - με την οποία χώρισε πρόσφατα και δημοσιεύματα τους θέλουν στα δικαστήρια.

Βίντεο από το κτήμα του πατέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κύπρο

Αυτό είναι το σπίτι όπου ξεπερνά τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, ξεπερνώντας έναν χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ύστερα από 12 χρόνια κοινής συνύπαρξης, με την ίδια να έχει βρει το μέρος, που θα τη στεγάσει ύστερα από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχθηκε, άλλωστε, πως το καλοκαίρι της είναι ξεχωριστό, αλλά η ζωή, όπως λένε, συνεχίζεται. Στα επαγγελματικά της, άλλωστε, είναι καταξιωμένη και στις δύο ιδιότητες, με το «Ρουκ Ζουκ» ειδικά να κάνει μεγάλη εντύπωση, όντας στην πέμπτη του σεζόν.

Όλα αυτή η επιτυχία είναι λογικό να έχει εξαργυρωθεί μερικώς και στην προσωπική της ζωή, όπως και στα περιουσιακά της. Η Ζέτα, λοιπόν, περνά τις δικές της στιγμές σε ένα πραγματικό παλάτι, μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη.

Το σπίτι της στον....Διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Έχασα δυο παιδιά του Μιχάλη" - Το σοκαριστικό δημοσίευμα για Χατζηγιάννη και Μακρυπούλια

Το εξώφυλλο για την Ζέτα Μακρυπούλια και την μητέρα της που κάνει τον γύρo του διαδικτύου

Share