Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Μαθεύτηκε λίγες εβδομάδες μετά την γέννα της

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Μαθεύτηκε λίγες εβδομάδες μετά την γέννα της

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά όσον αφορά τα επαγγελματικά της Κατερίνας Στικούδη. Λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της - δείτε φωτογραφίες του - ήρθε ακόμη μια τηλεοπτική πρόταση για την οποία συζητά, σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Για ποια εκπομπή συζητά η Κατερίνα Στικούδη

Συγκεκριμένα, ο Alpha αποφάσισε να επαναφέρει στο πρόγραμμά του στο Blackout, ένα παιχνίδι που σημείωσε τρελή επιτυχία στο παρελθόν. Με τα δυο πρόσωπα λοιπόν που συζητά για την παρουσίαση είναι η Κατερίνα Στικούδη και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Μάλιστα, ο Παύλος Σταματόπουλος, θέλοντας να διασταυρώσει το ρεπορτάζ, πήρε επί τόπου τη φίλη του για να μάθει αν όντως ισχύει η πρόταση και οι συζητήσεις της με το κανάλι, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε χωρίς πολλά λόγια αφού δεν θέλει να χαλάσει τη δουλειά.

«Ήμουν άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος» - Συγκινεί με τις αποκαλύψεις της η Κατερίνα Στικούδη

Εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στo OK! μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό της καθώς και για την απόφασή της να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ζεις αυτό που φανταζόσουν;

Νομίζω ότι δεν μπορείς να το φανταστείς. Προσπαθώ να είμαι εγκρατής όταν περιγράφω αυτό που βιώνω, γιατί υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν μπορεί να κάνει ένα παιδάκι. Δεν θα ήθελα μέσα από τους δικούς μου συναισθηματισμούς να κάνω ανθρώπους να αισθάνονται περίεργα.

Μα μπορούμε να είμαστε ενοχικοί με την ευτυχία;

Σίγουρα όχι, αλλά έτσι το έχω δει εγώ.

Διαβάστε τις δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη στο okmag.gr