Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

H φωτογραφία της Θεοδωρίδου και του Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της Μενεγάκη

Τι τους έγραψε;

H φωτογραφία της Θεοδωρίδου και του Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της Μενεγάκη
News 21.11.2021 14:35
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια όμορφη βόλτα με την νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και θέλησαν να το μοιραστούν. Εκτός του βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία τους πολύ τρυφερή.

«Το γλυκό μου αγόρι...ο πιο καλός βαφτισιμιός...το super παρεάκι μου...» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με τους followers της από κάτω να μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια για την σχέση τους.

Η αντίδραση της Μενεγάκη στην φωτογραφία Λάτσιου - Θεοδωρίδου

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, που την είδε σκρολάροντας σχολίασε «Τι ωραία φωτό! Απίθανοι είστε αγάπες μου», με τον γιο της να της απαντάει «Εσύ που ήσουν;» και από κάτω η Νατάσα Θεοδωρίδου «Την επόμενη φορά όλοι μαζί…».

H φωτογραφία της Θεοδωρίδου και του Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της Μενεγάκη

Τσακωμός μεταξύ Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου - Τι της ανακοίνωσε

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από λίγες ημέρες, όμως, μητέρα και γιος είχαν μια συζήτηση η οποία ανέτρεψε τα πάντα και δημιούργησε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.

Ο Άγγελος ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι τελικά ναι μεν δεν θα φύγει από την Ελλάδα για την Αγγλία, αλλά αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τα τουριστικά και κατά συνέπεια δεν θα δουλέψει στα Άχλα.

Η Ελένη αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα και προσπάθησε να καταλάβει γιατί ο γιος της πήρε αυτή την απόφαση. Ο Άγγελος της εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου σε αυτή την φάση ο τομέας και ότι προτιμάει να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Η Ελένη κουβέντιασε μαζί του για πολύ ώρα και προσπάθησε να τον μεταπείσει, εξηγώντας του τα σχέδια και τα πλάνα της για την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε άλλα μέρη πέρα από τα Άχλα, αλλά και πόσο τον χρειάζεται δίπλα της σε όλα αυτά.

Μάλιστα, του πρόσφερε μια πολύ καλή θέση στις επιχειρήσεις λέγοντάς του ουσιαστικά ότι θέλει να αναλάβει διοικητική θέση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άγγελος, όμως, ήταν αμετάπειστος. Της το ξέκοψε - σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao - και της είπε ότι η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη.

Τελικά οι δυο τους δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποια συμφωνία και η συνάντησή τους τελείωσε με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Η Ελένη ζήτησε από τον Άγγελο να το ξανασκεφτεί κι οι δυο τους συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά σε λίγες ημέρες...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματέο Παντζόπουλος: Με τι ασχολείται ο πατέρας του, Δημήτρης - Η μεγάλη επιχείρηση

Της το ζητάει εδώ και 11 χρόνια και του το αρνείται πεισματικά - Το χατίρι που δεν κάνει με τίποτα η Μενεγάκη στον Ματέο

Share